Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

computer start niet , onderbreekt spelletjes

3 antwoorden
  • mijn computer wil soms niet opstarten dan moet ik hem eerst een paar keer resetten en de stekker er een paar keer uit trekken . wat alleen gebeurt is dat de led,s van de brander en de dvd speler om en om gaan branden, mijn voeding is al eens vervangen! mijn 2e probleem is dat hij spontaan spelletjes onderbreekt en gaat dan terug naar het bureaublad , klik je het spel dan weer aan op de taakbalk start het spel niet meer op en loopt meestal vast ik heb op mijn computer win xp pro ,ik heb de zelfde problemen met win 98 systeem :ecs k7s6a ,athlon 2100 ,512mb ddr =2x256mb ddr pc 2100 samsung,creative 5100,lite on dvd,lite cdrw 52x,vga a-open 64mb gfiv mx 440se tvo,harddisk wd 80mb 7200rpm 8mb,isdn modem ,floppydrive alps 3,5",MON "17" novita 72khz dynaflat .. wie weet een oplossing voor deze problemen
  • ik heb es gelezen dat (volgens mij) dat bordje van ECS nog wel es problemen heeft met bepaald geheugen. heb je er 2x 256 mb in zitten of 1x 512 mb?
  • Ik heb wel eens een soortgelijk probleem gehad, het klinkt misschien raar maar toe nlag het aan de drivers van de videokaart, ik had namelijk drivers van een ander type videokaart erop gezet.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.