Vraag & Antwoord

4 antwoorden
  • heey ik hoop dat jullie me kunnen helpen mij probleem : wanneer ik alt ctrl delete in druk krijg ik het schermpje niet meer die ik hoor te krijgen ( ik heb xp prof) wanneer ik meerde male achter elkaar het indruk krijg ik hem heel ff te zien maar is dan gelijk weer weg :-? dit zelfe gebeurt wanner ik bij uitvoeren dit in typ: msconfig na meerdere keren druk krijg ik hem heel ff te zien maar is dan ook weer gelijk weg :S KUNNEN JULLI ME HELPEN .....??? groetjes maarten
  • Dag Maarten, Welkom op dit forum. Allereerst wil ik je verzoeken dit te lezen; want je topictitel lijkt nergens op: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/faq.php#1 Wat betreft je probleem; heb je al een virusscanner aan het werk gezet? Zo ja, welke en wat waren de resultaten?
  • Even een virusscanner er overheen gooien. Er zijn ook online scanners voor het geval je eigen scanner aangetast mocht zijn. Makkelijk te vinden met google. Verder welkom op dit forum, maar aangezien dit een Windows-gerelateerd probleem is, denk ik dat je in het OS Windows gedeelte van dit forum meer geluk zal hebben.
  • En in plaats van verplaatsen, zet ik deze op slot. maartenroelofsen mag zelf een topic openen in OS windows (en dus niet in meerdere subfora tegelijk!) en een fatsoenlijke topictitel verzinnen. t.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.