Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Aopen AK79D-400 Max

4 antwoorden
  • Hey ik wil een leuk pc'tje bouwen om spellen mee te spelen, films mee te kijken en gewoon om op te werken. Welk mobo is verstandig om te kopen? Ik wil er een Amd Athlon Xp inzetten. Ik vind de Nforce 2 Ultra 400 een erg mooie chipset en wil ook gebruik maken van Firewire, Usb 2, Ata 133, Sata, 8x agp en lan. Ik heb de Aopen AK79D-400 Max gevonden die mij wel leuk lijkt. Ik kan hem alleen nergen via internet bestellen. Weet iemand waar hij te krijgen is of heb je een suggetie voor een ander / beter board :roll: ?
  • Ik zou zelf voor de NF7-S gaan van Abit... ultiem stoer mobo'tje! Kijk voor een prijzen overzicht op de [url=http://www.tweakers.net/pricewatch/cat/47/top]Tweakers PriceWatch[/url] [img:2f82abf7d1]http://www.abit.com.tw/upload/products/NF7-S_pic6.jpg[/img:2f82abf7d1] [url=http://www.abit.com.tw/page/uk/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=NF7-S&fMTYPE=Socket+A]Klik hier voor de SPECS[/url]
  • Zorg wel dat je revisie 2.0 van dat bord te pakken hebt, omdat deze idd de Ultra 400 als chipset heeft en dus ook gegarandeerd de 200MHz DDR FSB haalt.
  • Wat vind je van dit board? http://www.xfxforce.com/mb/product_view.php?sku=NF2SAED Het is van xfx

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.