Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

nieuw moederbord

4 antwoorden
  • 1 goededag :lol: Ik wil mijn MSI kt3 ultra 2-R gaan vervangen voor een MSI k7n2 delta -ILSR. is dit een wijze zet of heeft iemand andere suggesties ? En hoe zit het met mijn bios en drivers van mijn oude bord als ik er een nieuwe in zet, ook al is deze dan weer van hetzelfde merk. De reden vande planken- wissel is dat ik nu Nforce wil gaan gebruiken en vind dat mijn oude ( huidige ) niet meer voldoet qua snelheid etc. Bij voorbaat dank allemaal :wink:
  • Het is zowiezo bij het vervangen van het moederbord aan te raden een reintstallatie van windows te doen vanwege driverconflicten etc. Voor de rest, ik zou eens verder kijken als msi en reviews lezen over de nforce2 chipset. Dan heb je al heel wat meer informatie om je keuze te maken :wink:
  • Lijkt me een prima keuze, is niets mis met dat bordje. Maar waarom wil je nForce2 gaan gebruiken? Als het ivm OC'en is kun je beter voor een van de beter overclock bordjes gaan ala een Abit NF7-S 2.0
  • ok point taken :cry: ga hier weer verder en alvast bedankt nog voor reacties. Heb maar besloten toch een schone instal. te doen. Nogmaals bedankt Deze kan dus ook opslot :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.