Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

een vraagje over een moederbord

6 antwoorden
  • beste computer hobbiesten :P ik heb een vraagje of dit een goede mobo is voor overklokken zo niet geef dan een betere oplossing (budget €200,-) MSI KT4L AMD Duron 1,6 ghz
  • ik weet niet hoe duur die amd duron 1600 is maar ik gok zo'n 50 euro? dan zou ik er een abit moederbord bijnemen die RD ook heeft nl. de Abit nf7-s dit moederbord zou geweldig overklokken. van wat ik hier op het forum heb gehoord is MSI juist niet zo'n goed merk voor het overklok werk dus deze raad ik je dan ook af
  • Waarom zo omslachtig met een Duron? Ik zou liever een 2200+ oid nemen met Tbred B core en daar lekker mee gaan OC'en. Met een Epox 8RDA(+) kom je dab rond de 130 euro oid en de rest kun je investeren in goede koeling of goed mem.
  • [quote:e48b293a82="Marcel de Reus"]Waarom zo omslachtig met een Duron? Ik zou liever een 2200+ oid nemen met Tbred B core en daar lekker mee gaan OC'en. Met een Epox 8RDA(+) kom je dab rond de 130 euro oid en de rest kun je investeren in goede koeling of goed mem.[/quote:e48b293a82]Je vergeet dat een Duron 1,6 GHz een Applebred is, dus gebaseerd op de Tbred B core.
  • Wat wil je ueberhaupt met een duron gaan doen? De XP heeft een betere prijs/prestatie verhouding.
  • Voor een 200 euro kun je een heel aardig overklok moederbord/CPU kopen. Als je niet veel om geluid geeft, zou je een ASUS A7N8X (non-deluxe) of idd de abit kunnen kopen icm een 2400+/2500+. Dan kom je misschien iets hoger als 200 euro uit maar dan zit je ook een stuk beter qua overklocken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.