Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Chieftec of Antec

8 antwoorden
  • Hallo, Wat is nu het verschil tussen de Chieftec en de Antec kast ? Ze lijken heel veel op elkaar en zijn beide wel goed, maar ik meende te hebben gelezen dat de een beter voor overclocken was. Nu draait het mij hoofdzekelijk om de kwaliteit / stabiliteit van de voeding en de montage mogelijkheden. Ik wil namelijk een zware computer met server/desktop mogelijkheden bouwen voor wat zwaardere toepassingen (niet spelletjes).
  • kijk [url=http://www.perfect-systems.nl/producten.asp?productgroep=Behuizingen]hier[/url] maar eens en klik dan op Productlijt weergave: Showroom. Vergelijk de Antec-kasten met de Chieftec. Geen verschil? Ik persoonlijk vind de Antecs's mooier dan de Chieftec's, maar die zijn ook duurder... Ze zijn beide goed om over te clocken, want beide voedingen zijn erg goed.
  • zelf vind ik de antec's ook mooier :) gewoon l3kker lomp en niet te veel dingen erop en eraan.
  • mbt OC'en, dat komt omdat Antec voedingen beter zijn dan de voedingen van Chieftec, dwz dat ze stabieler blijven onder hoge belasting en dat is met OC'en erg welkom. Verder ligt het er maar net aan wat voor model het is. Bijvoorbeeld de Dragon modellen zijn precies hetzelfde.
  • [quote:4a101ec4c3="Marcel de Reus"]Verder ligt het er maar net aan wat voor model het is. Bijvoorbeeld de Dragon modellen zijn precies hetzelfde.[/quote:4a101ec4c3] Precies. Ik heb een Chieftec Dragon. (Wel met Antec voeding :D )
  • Ik ook ;)
  • Bedankt, Als de voeding het belangrijkste vershil is, kan ik ook wel een chieftec nemen lijkt me. De chieftec voeding zijn ook zeker beter dan gemiddeld (toch) ? Is het misschien ook verstandig om nog even te wachten i.v.m. de aankomende BTX standaard ? Het kan nog wel 2 tot 4 maanden duren voordat ik het systeem nodig ben...
  • BTX word misschien niet eens zo snel ingevoerd..het gaat lang duren voordat alles op BTX draait...net als de 64 bits software in moet komen voor de amd

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.