Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

monitor geen beeld na klooien in bios met cpu-settings

None
2 antwoorden
  • Hoi,

    Heb het weer voormekaar :(. Nadat ik een beetje liep te klooien met de cpu settinngs in de bios (award), krijgt m'n monitor geen beeld meer. Wat ik precies in de bios heb veranderd, is bij m'n cpu em op manual gezet en toen fsb (?) van 100mhz naar 133mhz gezet. Ik dacht zo van: "als pc niet meer start, zet ik de boel gewoon weer terug".

    Echter, dat wil niet… Krijg namelijk geen beeld. Nu heb ik geen idee wat ik moet doen (geen manual van mobo).

    Mobo info:
    Fabrikant   EliteGroup Computer System Co. Ltd.
    Product   i440BX-W977TF
    Versie   P6BXT-A+
    Serienummer  

    CPU info:
    Fabrikant   Intel
    Versie   Pentium III
    Externe Kloksnelheid   100 Mhz
    Maximale Kloksnelheid   800 Mhz
    Actuele Kloksnelheid   550 Mhz
    Type   Central Processor
    Voltage   3.3 V
    Status   Geactiveerd
    Upgrade   Slot 1
    Socket Aanduiding   SLOT 1

    (zie ook deze en dan hardware specs lang)

    Heeft iemand enig idee wat ik moet doen, om m'n pc weer beeld te laten geven?

    Jochem
  • Gelukkig alweer opgelost :D. Heb de cmos gecleared, nadat ik wat schemaatjes op het mobo tegen kwam over welke jumper waar voor diende.

    Werkt nu weer als vanouds.

    Jochem

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.