Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

21 antwoorden
 • Wat is FAQ eigenlijk? Ik heb nog nooit gehoord. :(
 • Frequently Asked Questions
 • FAQ= [b:e8a7aab6d4]F[/b:e8a7aab6d4]requently [b:e8a7aab6d4]A[/b:e8a7aab6d4]sked [b:e8a7aab6d4]Q[/b:e8a7aab6d4]uestions

  Dit topic zal wel zo op slot zitten omdat ut een heeeeeeeeeeel domme vraag is!
 • Bedoelen jullie dat een vraag beantwoorden (Asked Questions)? En Freqeuntly?
 • Daarin staan vaak gesteld vragen zodat we ze niet continu hoeven uit te leggen, en dat er niet 10 topic per dag worden gestard per dag over hetzelfde onderwerp.
 • Maw als je iets wilt weten kijk je eerst in de FAQ om te kijken of daar geen uitleg staat. Vervolgens gebruik je de search op het forum of google:
  http://www.google.com/search?q=FAQ%20means&ie;=UTF-8&oe;=UTF-8

  eerste hit en bedankt :roll:
 • heb jij geen Engels op school gehad?? :roll: . Affijn de forummakes hebben met domme mesen rekening ehouden en daarom oemen ze het handleiding
 • [quote:430f077cdf="Alexander Online"]heb jij geen Engels op school gehad?? [/quote:430f077cdf]
  En jij geen Nederlands?
 • [quote:cb5c1f9f3a="VideoKaarten FAQ"]1. Wat betekent FAQ?

  Frequently Asked Questions
  Kortom hier worden de vragen die het meest gesteld worden behandeld. [/quote:cb5c1f9f3a] Dit is meschien duidelijker. Meschien moet het ook bovenin alle FAQ's komen staan.
 • Wat een warm welkom voor een newbie zeg. En de mensen die hem dom noemen, kijk eerst eens naar jezelf. Jullie kunnen in elk geval zelf niet eens spellen.
 • Niemand veplicht je om antwoord te geven, maar als je alleen iets beledigends wilt bijdragen hou je je beter stil. Onbeschofte antwoorden op een normale vraag worden niet getolereerd.

  Dat geldt dus met name voor General X en Alexander Online.
 • Sorry ik liet me ff gaan. Mijn excuses.

  @Belg:
  ik heb een toetsenbord die af en toe letters overslaat.
 • [quote:03dc8afffb="egslim"]Niemand veplicht je om antwoord te geven, maar als je alleen iets beledigends wilt bijdragen hou je je beter stil. Onbeschofte antwoorden op een normale vraag worden niet getolereerd.

  Dat geldt dus met name voor General X en Alexander Online.[/quote:03dc8afffb]
  kan dit topic niet gewoon dicht ofzo…. echt zoooo nutteloos
  want er staat nog steeds
  FAQ, versie 0.25 [b:03dc8afffb][Lees dit, voordat je een topic begint][/b:03dc8afffb]

  LEES HET DAN OOK…… staat er toch gewoon!?
  heeft nix met newbie of taalgebruik te maken
 • [quote:21c6c1de0f]LEES HET DAN OOK…… staat er toch gewoon!? [/quote:21c6c1de0f]
  Er staat wat je ermee moet doen, niet wat de afkorting betekent. De vraag is legitiem.
 • *zucht*
  Iemand grof afkraken omdat hij minder kennis heeft.
  Daarmee vervalt al voor het grootste deel het nut van dit forum….
  Lekker volwassen gedrag; maakt het forum aantrekkelijk voor nieuwkomers.

  FAQ =
  Frequently Asked Question =
  Veel Voorkomende Vragen.
  Handig om eerst te bekijken voordat je een topic start; grote kans dat je vraag + antwoord er al in staat.
  Da's alles.
  Het is al een term op zichzelf geworden trouwens, dus ik vind het niet raar dat iemand de betekenis ervan nog niet kent.
 • [quote:8f9917ca20="egslim"][quote:8f9917ca20]LEES HET DAN OOK…… staat er toch gewoon!? [/quote:8f9917ca20]
  Er staat wat je ermee moet doen, niet wat de afkorting betekent. De vraag is legitiem.[/quote:8f9917ca20]
  hahaha (lekkere vraag voor in een hardware forum, kan ik hier ook vragen hoe ik een eitje moet koken? :P)

  zet er dan net als inde videokaarten faq:

  Videokaarten FAQ versie 3.4.1 [20-10-2003]

  Wat betekent FAQ?

  Frequently Asked Questions
  Kortom hier worden de vragen die het meest gesteld worden behandeld.

  Bespaart niet nuttige vragen…….
 • Ik heb het niet hard bedeold, ik heb gewoon meteen antwoord gegeven op de vraag, 1 min na het posten al!

  Maar ik ben het wel een beetje eens met Vandread alleen heeft hij het iets te grof gezegd. We hebben nu antwoord gegeven op de vreeg van de topic starter, dus hoeven we geen nutteloze discussie te voeren over hoe je moet antwoorden op een voor jouw dom lijkende vraag.

  Overigens kan Egslim dit niet in de FAQ zetten? Wat FAQ eigelijk betekend? Bij de videokaarten FAQ is dat er al zoals ik al Quote
 • [quote:0736ac5bdd="General X"]Ik heb het niet hard bedeold, ik heb gewoon meteen antwoord gegeven op de vraag, 1 min na het posten al!

  Maar ik ben het wel een beetje eens met Vandread alleen heeft hij het iets te grof gezegd. We hebben nu antwoord gegeven op de vreeg van de topic starter, dus hoeven we geen nutteloze discussie te voeren over hoe je moet antwoorden op een voor jouw dom lijkende vraag.

  Overigens kan Egslim dit niet in de FAQ zetten? Wat FAQ eigelijk betekend? Bij de videokaarten FAQ is dat er al zoals ik al Quote[/quote:0736ac5bdd]
  wat het ook is… je verwacht niet dat iemand die dit forum kan vinden uberhaupt zo'n vraag stelt……… het is ook de verbazing eigenlijk :o
 • Sorry hoor, maar de kwaliteit van een antwoord is nog altijd belangrijker dan de snelheid van een reactie. En Vandread was grof? Wie heeft er nu de toon gezet door direct in de eerste reactie te zeggen dat het een hele domme vraag is?

  Als je het zo'n domme vraag vindt die duidelijk beneden jouw geweldige niveau ligt, reageer dan in het vervolg gewoon niet meer. Scheelt de andere gebruikers weer een hoop ergernis over zoveel arrogantie.


  De opmerking dat iemand die internet weet te gebruiken ook maar moet weten dat FAQ dan precies betekent, slaat natuurlijk nergens op. Iedereen is ooit begonnen als nieuweling en kennis moet je je bij stukjes en beetjes vergaren.

  Degenen die hier zo denigrerend hebben gereageerd, moeten zich diep schamen.
 • ik erger me dood aan mensen die niet kunnen lezen….. oftewel meestal weigeren om iets te lezen…… ook erger ik me te pletter dat dit topic nog open is……….. ook vind ik het in∈ triest dat jij die nieuwe gebruiker een newbie noemt, ik vind dit als CS speler een denegrerend woord wat mij absoluut tegen de borst stuit

  maar dit alles boeit toch geen ene ruk! :P
  pleur dit discussie genererende topic gewoon dicht ofzo[img:3851883444]http://www.ranchorelaxo.nl/html/images/smiles/clown.gif[/img:3851883444]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.