Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Asus en AMD barton

7 antwoorden
  • Na advies in deze groep wil ik as zaterdag op de HCC toeslaan. Ik ga in ieder geval moederbord Asus A7n8x de luxe 2.0 kopen. Maar waar ik nog even mee zit en wat mij niet duidelijk is of ik vrij ben in AMD Barton of Thoroughbred. Ik heb gezien in de faq dat het formaat van de Barton anders is, dus kan ik me voorstellen dat die niet op de Asus past. Is dat zo? Bedankt teejoo
  • [quote:37e9ae944c="Teejoo"]Na advies in deze groep wil ik as zaterdag op de HCC toeslaan. Ik ga in ieder geval moederbord Asus A7n8x de luxe 2.0 kopen. Maar waar ik nog even mee zit en wat mij niet duidelijk is of ik vrij ben in AMD Barton of Thoroughbred. Ik heb gezien in de faq dat het formaat van de Barton anders is, dus kan ik me voorstellen dat die niet op de Asus past. Is dat zo? Bedankt teejoo[/quote:37e9ae944c] Alleen de core is anders, de package/socket is hetzelfde (462), dus het moet gewoon passen. :)
  • Ik heb net die asus besteld met een Thorton cpu ;)
  • Op het genoemde moederbord kunnen simpelweg alle Athlon XP die er zijn dus er kan weinig mis gaan :P
  • Voor meer info: http://www.asuscom.de/prog/spec.asp?m=A7N8X%20Deluxe&langs=01
  • Bedankt, kon het zelf niet vinden op de Asus site, niet zo bijdehand dus.
  • [quote:823e58b809="Teejoo"]Bedankt, kon het zelf niet vinden op de Asus site, niet zo bijdehand dus.[/quote:823e58b809] Er zijn zat mensen die eerst vragen en dan pas evt zelf een keer gaan zoeken. Als jij dus niet vermeld dat je zelf al gezocht hebt, maar niks kon vinden krijg je altijd wel zo'n reactie. Ik zou btw voor een barton gaan. Heb zelf dat mobo ook met een AMD 2600+ barton en dat draait perfect.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.