Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Schokgevoelige pc

8 antwoorden
  • Mijn computer is opeens heel erg schokgevoelig geworden. Als ie een duwtje krijgt, of de kast krijgt een lichte trap, reset ie zichzelf. Wie weet waar ik het probleem het beste kan zoeken?
  • Zou best kunnen dat er een kabeltje niet helemaal goed er in zit of niet goed vast zit.
  • Of idd je harde schijf is aan het verslijten. Mag ik ook vragen waarom je er een duwtje ofzo tegen geeft? Een pc hoort TEN ALLE TIJDEN op een vaste ondergrond te staan, anders kan je hdd ernstige schade oplopen!!
  • Een duwtje kunnen ze meestal nog wel hebben, maar hij heeft het ook over een Trap, daar worden ze toch echt minder blij van. Overigens lijkt het me ook niet echt bevordelijk voor de pc als hij uit staat om er tegenaan te trappen. Ik heb sinds een half jaar mijn pc ook op het bureau staan ipv. eronder. Als i vast liep of hij niet deed wat ik wilde, wilde ik er nog wel es tegen aan schoppen oid. Daardoor is dus mijn hd kapot gegaan... (en een deuk aan de zijkant van de kast..) Gewoon geen klappen, schoppen verkopen, heb je ook geen last van het resetten :D Scenic20
  • [quote:e315305cb0="scenic20"]Een duwtje kunnen ze meestal nog wel hebben, maar hij heeft het ook over een Trap, daar worden ze toch echt minder blij van. Overigens lijkt het me ook niet echt bevordelijk voor de pc als hij uit staat om er tegenaan te trappen. Ik heb sinds een half jaar mijn pc ook op het bureau staan ipv. eronder. Als i vast liep of hij niet deed wat ik wilde, wilde ik er nog wel es tegen aan schoppen oid. Daardoor is dus mijn hd kapot gegaan... (en een deuk aan de zijkant van de kast..) Gewoon geen klappen, schoppen verkopen, heb je ook geen last van het resetten :D Scenic20[/quote:e315305cb0] Het is opgelost. Heb de computer helemaal stofvrij gespoten. Het lag waarscheinlijk aan een haartje in een geheugenslot... toch bedankt!
  • naja ik ken een pc dies totaal schock proof :D dat is een p1 pc die ik een keer van de trap heb laten dondere :-? maar daarna deed die het nog steeds even god als eerst 8)
  • Heb de mijne ooit uit het raam in de container gegooid, toen we gingen verhuizen. (1hoog) Bedacht ik mij dat ik de hd nog nodig had, ik dat ding eruit halen, dikke deuken erin, maar hij deed het nog precies als ervoor whahah! Was een Dell 8) goedde shit!
  • Het is dan ook gevaarlijk als de PC _aan_ staat. Als de PC op dat moment een duw krijgt kan de kop van de hardeschijf een beetje kantelen en daarbij op de magneetschijf crashen en dat levert een boel bad sectors op kan ik je vertellen ;-) Je PC uit het raam gooien hoort daar dus niet bij, tenzij hij natuurlijk nog aanstond toen je ermee ging gooien :-P

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.