Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Welke voeding

5 antwoorden
  • Ik heb sinds vorige week een nieuwe kast en koelers gekocht bij fh. Ik had een chieftec kast met een zalman koeler. Ik heb toen mijn oude voeding overgezet, maar deze maakt ontzettend veel herrie. Ik moet dus een nieuwe hebben maar heb geen idee wat voor. Heb al op verschillende site's gekeken (tomshardware) en zat nu aan de zalman ZM300A-APF te denken. Is dit wat of zou ik naar iets anders moeten kijken. Het gaat er gewoon om dat je m echt niet hoort, en dat hij in de toekomst tegen wat overclocks kan.
  • Zalman voedingen staan er om bekend doodstil te zijn dus dat is een prima keus. Alternatief is e.g. een Antec TruePower silent of enkel de fan van je huidige voeding vervangen door een Papstje.
  • De Antec TruePower is goedkoper, maar is deze ook echt heel stil? Een ander koelertje is ook een optie, maar er moet toch een andere voeding in, want 230Watt is echt te weinig
  • ik dacht dat levicom ook een hele goede voeding had van 350 Watt. Zit nog zo'n lichtje in ook. Hier ee nrevieuw van Casejunkies http://www.casejunkies.com/index.php?upn=010001&hl_id=463
  • [quote:8e0aadb132="SimJoc"]De Antec TruePower is goedkoper, maar is deze ook echt heel stil? Een ander koelertje is ook een optie, maar er moet toch een andere voeding in, want 230Watt is echt te weinig[/quote:8e0aadb132] Vraag maar aan Red Dragon, die heeft er oa een en die zei altijd afair dat hij goed stil is.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.