Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Temperatuur vermelding "AUX" in AIDA 32

8 antwoorden
  • Welke temperatuur wordt daar nu aangegeven? Met ander programma (system information vieuwer van Gigabyte) Krijg ik te zien cpu 43 C System 40 C. AIDA geeft moederbord 40 en AUX 81 C Systeem Heeft geen enkel probleem, maar ik ben nieuwsgierig.
  • Zou ik ook wel willen weten, Sisoft Sandra doet dit ook. Bij mij stond AUX: 80 graden eveneens geen problemen.
  • AUX is normaal je audiokaart of onboard audioaansluiting voor je cdrom snoertje. Zit er geen help of andere documentatie bij die progsels?
  • Ik wilde ook eens weten wat de aux temperatuur (hij schommelde tussen 18 en 80 graden) was en in de FAQ op de aida website staat het volgende: What does the Aux temperature shown on the Sensor page mean? It could show the temperature of the CPU or the motherboard, or maybe it is a non-connected wire of the sensor (and so it could show a random value).
  • [quote:28c47f8346="Marcel de Reus"]AUX is normaal je audiokaart of onboard audioaansluiting voor je cdrom snoertje. Zit er geen help of andere documentatie bij die progsels?[/quote:28c47f8346] + bericht Kaz'Duzar Ik heb NVIDIA GeForce 4 MX en voor zover ik weet zit daar geen sensor op (mobo Gigabyte 7 VRX)
  • Blijft hij ook constant 80 graden? Zoja dan gewoon negeren.
  • [quote:af365ea738="Marcel de Reus"]Blijft hij ook constant 80 graden? Zoja dan gewoon negeren.[/quote:af365ea738] Staat bijna altijd op 81[b:af365ea738] maar ik heb ooit eens een keer een graad verschil gezien. Zal wel aan het progr. liggen. Ik zou ook echt niet weten waar een sensor zou moeten zitten; kan toch niet via aansluiting AGP-slot? (iets anders zie ik ook niet) Ik heb eigenlijk nooit een instabiel systeem en gebruik videokaart inmiddels geloof ik al 2 jaar. Ik let eigenlijk haast nooit op die temperaturen alleen afgelopen zomer een paar keer gekeken en afgelopen week omdat ik er een nieuwe voeding heb ingezet. Groet, Henk.[/b:af365ea738]
  • Dat programma zal wel denken dat er ergens een sensor is die er in werkelijkheid niet is oid, aangezien de overige temps al vermeld staan en er niets in je PC is dat rond de 80 graden wordt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.