Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

packard bell werkelijk niet overclockbaar?

5 antwoorden
  • eeej ik ben van plan om een nieuwe pc aan te schaffen als de Nv40 van Nvidia uit is.. maar tot die tijd wil ik mijn pc toch een beetje bij laten benen. ik heb een packard bel pc met 1600mhz, geforce 4 ti 4200 @285/600 en 256mb ram Ik heb net 'n half uur in me bios zitte klungelen maar ik krijg de cpu maar niet overclocked .... weet iemand mischien hoe ik toch mijn pc kan overclocken ¿?
  • Als het een AMD processor is, dan is ie geunlocked. Je zult hem dan dus eerst moeten unlocken. Aangezien dat je het over Packard Bell hebt (Mijn kinderen noemen het Packard Snotbell :lol: ), zal er dus weinig aan dat ding gedaan kunnen worden. Ik heb ook een packard bell PCtje staan, en die is ook niet overclockbaar. Ik heb ookal een BIOS-update gedaan, maar PC liet het helaas niet toe. Ik denk toch dat je overclocken van je processor wel kunt vergeten 8)
  • anders moet je eens vanuit windows proberen te overklokken, dat kan met cpucool (te downloaden bij www.podien.de)
  • heej thnx voor de tip ik heb nu cpufsb gedownloud ... alleen begrijp ik niet helemaal hoe dat programma werkt waar staat PLL voor ? en PLL type?
  • De PPL is een klein zwart rechthoekje op je moederbord, ergens in de buurt van je PCI sloten. De PLL is verantwoordelijk voor de FSB clock. Als je die softwarematig wilt aanpassen moet je de code van de PLL weten, die staat op de PLL zelf gedrukt. Even zoeken dus ;-)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.