Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Nwe Sata Hd met XP Prof. maar naar enkele dagen zwart scherm

3 antwoorden
  • Hallo, Na installatie van Windows XP Prof. op een nieuwe S-ata HD, wilt het systeem na enkele dagen stabiel en zonder problemen gedraaid te hebben niet meer opstarten met XP. Krijg nog wel Post scherm te zien en evntueel Windows Logo maar daarna kijk ik tegen een zwart scherm. HD is al een keer omgeruild en eentje erbij gekocht, maar ik kom ook gewoon niet meer op die HD's, zijn beide niet toegankelijk meer. Tevens het MO gisteren ook omgeruild voor een nieuwe, maar niets helpt. Een computerzaak in Tiel heeft de beide HD's in zijn server gehangen en geformateerd, Opnieuw XP Prof. erop gezet, maar na 3 dagen weer hetzelfde. systeem: AMD Atlon 2600/512KB/333 MO Asus AV600 Geheugen Kingston 512MB/333 HD 2x Seagate 120GB Sata Video Asus 9520 128MB Voeding 350 Watt.
  • Ik denk toch dat het een hardware probleem is. Heb je een SATA converter kit, of zit die aansluting gewoon op het moederbord. Reageert trouwens je toetsenbord? Je zou eens je processor kunnen testen in een andere PC. Heb je ookal eens je geheugen gecontroleerd met MEMTEST86? Zo nee, doe dat eens. Je kunt ook eens proberen om je hardeschijven in een andere machine te zetten, en dan eens testen :wink:
  • Na de POST kun je eens proberen om dan op F8 te drukken en dan op te startedn in VGA-modus of in veilige modus, meschien wordt je dan iets wijzer, aangezien je al een paar keer de HDD"s hebt omgewisseld zullen die het wel niet zijn.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.