Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

koelpasta op koeler

4 antwoorden
  • ik heb een nieuwe koeler gekocht en daar zit van die pasta op moet ik dat er op laten zitten en op de processor plaatsen of er afhalen en een beetje nieuwe pasta op de processor doen en jullie hadden het ook over de core wat is dat en waar zit dat bij een amd duron 1.6 en hoe moet je daar de pasta op doen alvast bedankt :roll:
  • Nou, die koelpasta onder die koeler (welke eigenlijk) kan je gewoon laten zitten en erop plempen, aangezien je zegt dat ie nieuw is. De core (kern) is dat middelste glimmende vierkantje, daar zou je dan een klein beetje koelpasta op moeten gooien en dan uitsmeren, maar dat hoef nu dus niet.
  • Dit middelste virkantje dus: [img:dfc50a16b2]http://www.a1-electronics.net/Res_AMD/CPUs/AMD_Barton3000+_cpu.jpg[/img:dfc50a16b2] Nou nog even eentje zoeken van ee nduron 1,6 GHz.
  • Hehe, dit is dus een plaatje van een duron appelbrood: [img:de16c42c7e]http://www.msi.com.tw/images/product_img/cpusuppport_img/applebread.jpg[/img:de16c42c7e] Dan vierkantje dus. Let wel dat je dit dus niet zo ziet bij Intel P4's omdat die zo'n Heat Spreader erop hebben

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.