Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

welk geheugen is beter ?

7 antwoorden
  • Hoi, vraagje.. als ik dat hier mag stellen. Welk geheugen is beter (sneller), Infineon of Samsung ?
  • Ligt er aan welk reepje geheugen, wat heb je op het oog van deze 2 merken. beiden zijn prima merken, mijn voorkeur ligt bij samsung maar die is iet per definitie altijd maar het beste.
  • De samsung pc2700 zijn wel goed te oc-en maar ik zie dat je een dell hebt dus daar maakt zeker niet veel uit. Dan zou ik kijken welke de strakste timings heeft. PS De pc3200 van samsung is weer heel slecht te oc-en in tegenstelling tot de pc 2700. Soms vraag ik me af met welke je verder komt de pc3200 of de 2700 :roll:
  • Sisoft sandra geeft op voor: - samsung.. een CL van 2.5 - Infineon... een CL van 2.0 Toch is de Samsung een kleine 4 % sneller en ik snap er niets van.
  • [quote:b7378377ba="barttange"]De samsung pc2700 zijn wel goed te oc-en maar ik zie dat je een dell hebt dus daar maakt zeker niet veel uit. Dan zou ik kijken welke de strakste timings heeft. Soms vraag ik me af met welke je verder komt de pc3200 of de 2700 :roll:[/quote:b7378377ba] dat was voornamelijk met de vroegere verkochte pc2700 samsung strippies, tegewoord worden de goede chippies beter uitgezocht en gaan die naar OC reepjes voor bv corsair ozc etc TS kan je misschien wat meer achtergrond info geven bij je vraag :) aangezien je ze blijkbaar al allebei hebt ofzo?
  • [quote:e0b5d2762c]Sisoft sandra geeft op voor: - samsung.. een CL van 2.5 - Infineon... een CL van 2.0 Toch is de Samsung een kleine 4 % sneller en ik snap er niets van. [/quote:e0b5d2762c] Dan koop je toch de samsung.
  • [quote:b1b80e4d88="AswinW"]Sisoft sandra geeft op voor: - samsung.. een CL van 2.5 - Infineon... een CL van 2.0 Toch is de Samsung een kleine 4 % sneller en ik snap er niets van.[/quote:b1b80e4d88] Er zijn nog meer timings dan alleen de CAS timing natuurlijk. Bovendien kun je natuurlijk ook afwijkingen hebben in je benchmarkresultaten. Je kunt het beste een paar keer achter elkaar benchen en een gemiddelde nemen. Verder snap ik idd ook niet zo goed waarom je het nu precies wilt weten aangezien je klaarblijkelijk beide modules al hebt?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.