Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Welke mobo voor AMD processor

4 antwoorden
  • Hallo....... Ik ben van plan een nieuw systeem in elkaar te gaan zetten. Mijn voorkeur gaat uit naar AMD dus dat was ik dan ook van plan, maar over het moederbord was ik nog niet helemaal uit. Ik lees veel over de Aus A7N8X Deluxe, de DFI Lanparty nforce 2 Ultra 400, en een Abit bordje..... Welke van deze is nou echt het best op gebied van oc en overall performance..... ALvast bedankt!
  • ik denk dat de lanparty wat beter is wat dat betreft. ik geloof dat ie wat meer overklok functies biedt. maar de A7N8X del. is ook erg goed. de DFI heeft trouwens wat moeite met sommige heatsinks, zo past de thermalright SP97 niet en nog een paar andere moet ie ook niet hebben
  • 1. DFI 2. Abit 3. Asus op OC-gebied
  • Overall is de dfi het snelste. Is het alleen niet zo dat de abit nog steeds de hoogste geheugenbandbreedte heeft? Of is dat inmiddels al achterhaald. Scenic20 Edit: Is het misschien alleen niet beter om met oog op de (64 bits) toekomst niet misschie beter om voor een athlon64 3000+ te kiezen? Het dfi lanparty moederbord is zeker niet een van de goedkoopste, en de Amd Athlon XP begint in verhouding tot de snelheden van de athlon64 en ookwel de intel P IV toch echt achter te lopen kwa snelheid.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.