Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Nieuw moederbord; zelfde schijf

3 antwoorden
  • Ik wil een nieuw moederbord plaatsen met nieuwe processor en geheugen. Ik wil xp niet opnieuw installeren. Oude moederbord had een via chipset; nieuwe sis. Oude processor was een amd 900, nieuwe een xp-2400;oude geheugen rond de 300 sdram, nieuwe 512 DDR. Grafische kaart e.d. allemaal hetzelfde. Vraag: Werkt het? Kan ik de nieuwe configuratie gewoon opstarten? Zal XP de nieuwe drivers netjes gaan instaleren? Zal xp de oude drivers netjes weghalen?
  • [quote:ec47586d76="Daniel29"]Ik wil een nieuw moederbord plaatsen met nieuwe processor en geheugen. Ik wil xp niet opnieuw installeren. Oude moederbord had een via chipset; nieuwe sis. Oude processor was een amd 900, nieuwe een xp-2400;oude geheugen rond de 300 sdram, nieuwe 512 DDR. Grafische kaart e.d. allemaal hetzelfde. Vraag: Werkt het? Kan ik de nieuwe configuratie gewoon opstarten? Zal XP de nieuwe drivers netjes gaan instaleren? Zal xp de oude drivers netjes weghalen?[/quote:ec47586d76] Het werkt waarschijnlijk wel, maar dat is niet aan te raden. XP opnieuw installeren is de beste oplossing.
  • [quote:9fae4b5c6a="man05"][quote:9fae4b5c6a="Daniel29"]Ik wil een nieuw moederbord plaatsen met nieuwe processor en geheugen. Ik wil xp niet opnieuw installeren. Oude moederbord had een via chipset; nieuwe sis. Oude processor was een amd 900, nieuwe een xp-2400;oude geheugen rond de 300 sdram, nieuwe 512 DDR. Grafische kaart e.d. allemaal hetzelfde. Vraag: Werkt het? Kan ik de nieuwe configuratie gewoon opstarten? Zal XP de nieuwe drivers netjes gaan instaleren? Zal xp de oude drivers netjes weghalen?[/quote:9fae4b5c6a] Het werkt waarschijnlijk wel, maar dat is niet aan te raden. XP opnieuw installeren is de beste oplossing.[/quote:9fae4b5c6a] Eigenwijs dat ik natuurlijk ben: Waarom is het de beste oplossing? Wat is het verschil?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.