Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

moederbord garantie

Anoniem
GreyHornet
4 antwoorden
 • kan iemand mij zeggen hoe lang de garantie is op een moederbord ASUS P4S533. Mijn pc leverancier Databyte in Steenbergen beweert dat dat slecht een jaar is, langere tijd moet worden gekocht. Ik kocht de pc in nov. 2002 en moest een maand geleden betalen voor een nieuw bord omdat het ASUS bord stuk was.
  Mogelijk ook het adres te geven van ASUS.
  Dankl
 • [quote:3159cc9679="J van steen"]kan iemand mij zeggen hoe lang de garantie is op een moederbord ASUS P4S533. Mijn pc leverancier Databyte in Steenbergen beweert dat dat slecht een jaar is, langere tijd moet worden gekocht. Ik kocht de pc in nov. 2002 en moest een maand geleden betalen voor een nieuw bord omdat het ASUS bord stuk was.
  Mogelijk ook het adres te geven van ASUS.
  Dankl[/quote:3159cc9679]
  je hebt 3 jaar garantie, dus laat je niet afkopen met die praatjes!
  website hier
  http://www.asus.com.tw/support/english/techref/warranty/index.aspx

  All ASUS motherboard purchased after November 1st, 1999 will carry 3 year standard warranty services worldwide. One year limited warranty is given to purchase made prior to this date.

  Note: Warranty void for user removing serial number sticker on the motherboard.
 • toevallig stond er een artikel in de nieuwe computertotaal over dit … Asus geeft 3 jaar garantie en dat de leverancier (de winkel) er maar een jaar op geeft is zijn zaak. Jij hebt een overeenkomst gesloten met je winkelier die zich moet houden aan de garantieperiode van Asus. De winkelier behoort dit boordje dus gewoon kosteloos te retourneren aan Asus. Asus op zijn beurt bekijkt de zaak gewoon en zal jouw een ander of vervangend moederbord moeten aanbieden tenzij jij eraan hebt zitten klooien (Northbridge ventilator gemonteerd of schade die voorkomt op het bord, ik d8 ook een ander bios)
 • [quote:34c850ab11="humpf007"]toevallig stond er een artikel in de nieuwe computertotaal over dit … Asus geeft 3 jaar garantie en dat de leverancier (de winkel) er maar een jaar op geeft is zijn zaak. Jij hebt een overeenkomst gesloten met je winkelier die zich moet houden aan de garantieperiode van Asus. De winkelier behoort dit boordje dus gewoon kosteloos te retourneren aan Asus. Asus op zijn beurt bekijkt de zaak gewoon en zal jouw een ander of vervangend moederbord moeten aanbieden tenzij jij eraan hebt zitten klooien (Northbridge ventilator gemonteerd of schade die voorkomt op het bord, ik d8 ook een ander bios)[/quote:34c850ab11]

  Daar ben ik 100% mee eens!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.