Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

help compu start niet meer op

Delectable
11 antwoorden
  • ok ik heb een klein probleempje mn comp liep vast en nu wil hij niet meer opstarten, hij probeert het wel maar gaat steeds overnieuw. Geprobeert om zo kaal mogelijk op te starten maar werkt ook niet.
    Het lampje op het mobo brand trouwens ook rood vast niet goed denk dat mobo kapot is
    comp specs mb k7s6a amd 1800+ 512 ddr gf3
    heb em open gehaald en ventilator draait nog niks doorgebrand enz

    help plz
    bvd
  • Probeer eens de bios te resetten ( meestal een jumper op je mobo even verzetten staat wel in je handleiding)
    De stroom helemaal van je PC afzetten ( stekker eruit)
    Van flop of CD Rom booten werkt dat wel ?
    Zoek eens op google (vindt daar veel problemen met dat mobo)
    Succes ermee. Piet
  • Gebruik je Windows XP? Zo ja, dan kun je vlak na het XP logo, wanneer je die balk onderaan je scherm ziet op F8 drukken. Dan kun je kiezen voor 'laatst werkende juiste configuratie' Probeer dat eens. Ik had laatst een soortgelijk probleem dat hij iedere keer opnieuw begon te starten, bij mij had dit toen geholpen.
  • ok als ik hem nu opstart krijg ik alleen nog no signal input in beeld
  • dan moet je je beeldscherm nog goed aansluiten aan je systeem.
  • die is goed aangesloten.. als dat niet zo was zou ik alleen geen beeld hebben maar zou hij wel opstarten wat dus niet het geval is. Heb de bios gereset mbv een jumber maar helpt ook niet
  • [quote:3312b1b248="kwarktaart"]die is goed aangesloten.. als dat niet zo was zou ik alleen geen beeld hebben maar zou hij wel opstarten wat dus niet het geval is. Heb de bios gereset mbv een jumber maar helpt ook niet[/quote:3312b1b248]
    oh, ok. Want als ik mijn beeldscherm aan heb staan, maar niet aangesloten op mijn computer, krijg ik namelijk hetzelfde in beeld. Dus vandaar die opmerking. :wink:
  • [quote:350ad19c60="kwarktaart"] Geprobeert om zo kaal mogelijk op te starten maar werkt ook niet.
    Het lampje op het mobo brand trouwens ook rood vast niet goed denk dat mobo kapot is
    comp specs mb k7s6a amd 1800+ 512 ddr gf3
    bvd[/quote:350ad19c60]

    Ken deze MSI mobo niet, maar als alle 4 lampjes van je LED, vaak zelfs 3 op rood blijven staan, dan is je mobo overleden
  • k7s6a is van ecs dacht ik :roll:
  • [quote:42be8f3402="koene"]k7s6a is van ecs dacht ik :roll:[/quote:42be8f3402]is er ook een k7s6a dan ? ik d8a alleen deze : ECS K7S5A :roll: :lol:
  • is inderdaad ecs

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.