Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Geheugen in welk slot ?

5 antwoorden
  • Probleem: Asus P4C800 MB, 2x256 Mb DDR400. Nu net 2x256 MB Corsair DDR400 gekocht. "oude geheugen" zit in slot 1 en 3, dus ik stop het nieuwe in 2 en 4. Niks, noppes, geen boot. Nieuw geheugen in 1 en 3: boot Oud geheugen in 1 en 2: single channel mode, niet goed. oud in 1 en 2, nieuw in 3 en 4: geen boot. Wat is de winnende combinatie hierzo ? :roll:
  • Single of Dual Channel? :lol:
  • [quote:87ac864384="rge"]Single of Dual Channel? :lol:[/quote:87ac864384] lijkt me duel channel. Is een nog niet al te oud bord.
  • Hm dat is erg raar dat ie het niet doet, ik heb hetzelfde moederbord als jij en als je alle geheugenbanken vul met het geheugen dan moet het dual channel lopen. Ik probeerde ff op de site van asus dit te checken maar die site doet het weer eens voor geen meter :x Probeer ook eens het oude/nieuwe geheugen in slot 2 en 4 te plaatsen dan moet het ook dual channel lopen.
  • Nou, het lijkt erop dat zodra ik de oude dimms combineer met de nieuwe, dat dan de boel ophoudt. Net nog in het boekje van het Mobo gekeken, maar ik doe alles goed. 1-3 en 2-4 met respectievelijk oud en nieuw. Alleen werkt het niet :lol: wat een feest

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.