Vraag & Antwoord

6 antwoorden
  • Heeft iemand ervaring met Sharkoon laser leds (3 in in huis of 1 schijnwerper). Hoe fel zijn deze (mcd)?
  • standaard 3000 mcd leds... die 5 euro niet waard! kijk is op www.world-led.com hier vind je goedkope ledjes (dit kan je spam vinden maar er is echt geen goedkoper internet bedrijf voor leds)
  • [quote:512383a2d0="vincenzo"]standaard 3000 mcd leds... die 5 euro niet waard! kijk is op www.world-led.com hier vind je goedkope ledjes (dit kan je spam vinden maar er is echt geen goedkoper internet bedrijf voor leds)[/quote:512383a2d0] nou, ze geven meer dan genoeg licht anders... het zijn ook geen ledjes, meer van mini halogeenstralers ofzo, ik heb ze ook gekocht, maar doe er nog niks mee, want ze geven zoveel licht dat ze eigenlijk niet echt toepasbaar zijn in een computerkast ...
  • ik heb ze zelf ..zien er wel mooi uit ..maar het is niet zo dat ze erg veel verlichten .. daarvoor kun je beter een CCFL kopen . ik heb hem zelf aan de voorkant zitten , bij de luchtgaatjes van m'n kast , ziet er best wreed uit eigenlijk.
  • [quote:a1a4b674f3="turbulence"][quote:a1a4b674f3="vincenzo"]standaard 3000 mcd leds... die 5 euro niet waard! kijk is op www.world-led.com hier vind je goedkope ledjes (dit kan je spam vinden maar er is echt geen goedkoper internet bedrijf voor leds)[/quote:a1a4b674f3] nou, ze geven meer dan genoeg licht anders... het zijn ook geen ledjes, meer van mini halogeenstralers ofzo, ik heb ze ook gekocht, maar doe er nog niks mee, want ze geven zoveel licht dat ze eigenlijk niet echt toepasbaar zijn in een computerkast ...[/quote:a1a4b674f3] nee man.. het zijn helemaal standaard leds.. niks speciaals aan het licht is inderdaad veel maar zet is een 3000 mcd ledje aan en kijk is... :wink:
  • Het idee van laser LED's is dat ze een bundel licht verspreiden. Een gewone LED straalt rondom uit. Ik heb zelf een Revoltec Laser LED, met 3 blauwe LED's. Ik gebruik ze om mijn DVD speler te verlichten. zoiets: [img:a95dd15dce]http://slashhead.homestead.com/files/temp/SX835-II_2_.jpg[/img:a95dd15dce]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.