Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

foutmelding geheugen ????

5 antwoorden
  • Hallo allemaal Tijdens het gebruik van mijn Bsplayer. Krijg ik regelmatig de volgende foutmelding tussen het kijken van mijn film door. De instructie op 0x02c85065 verwijst naar geheugen op 0x02d94ba8. De lees- of schrijfbewerking ("read") op het geheugen is mislukt. Klik op OK om het programma te beeindigen. Nu was ik al op internet opzoek gegaan naar deze melding maar kan niet echt iets vinden. Wie weet wat deze foutmelding betekend? Zodat ik er achter kan komen wat er niet in orde is met mijn computer, en bestaat er eigenliijk een site waar deze nummers op terug te vinden zijn.
  • Het kan zijn dat je geheugen op zn retour is Download Memtest86 (ff googlen) en kijk dan wat hij doet
  • je geeft het zelf al aan download de nieuwste bs player instal hem opnieuw ik heb dit ook gehad kan ook zijn dat je een bep. divx plug in niet heb waarop ie goed reageert www.divxstartkabel.nl is dus geen geheugen probleem alleen sommige films pakken 'm niet lekker :wink:
  • Ik kijg zo'n fout wel eens bij AVIPreview als ik 2 keer achter elkaar een filmpje open.. ma tis nix om je druk over te maken. :wink: P.S. ben wel benieuwd naar een eventuele oplossing
  • moet zijn www.divx.startkabel.nl ik was ff puntje vergeten :oops:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.