Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Opstarten Moederbord en Matrox video kaart

None
12 antwoorden
 • Wie kan mij helpen met dit probleem, ik heb een Aopen moederbord en een Matrox Millennium G550 video kaart, het gebeurd mij regelmatig dat als ik de pc aanzet dat hij opstart, na de reset knop ingedrukt te hebben lukt het wel. Wat staat er fout in mijn bios van me moederbord!???
  Groet Theo
  :o :o
 • [quote:e392f09946="studiohoofddorp"]het gebeurd mij regelmatig dat als ik de pc aanzet dat hij opstart, na de reset knop ingedrukt te hebben lukt het wel. Wat staat er fout in mijn bios van me moederbord!???
  Groet Theo
  :o :o[/quote:e392f09946]
  Het gebeurt wel vaker dat je computer opstart als je hem aanzet :wink:

  Nu even zonder gein, kan je iets duidelijker zijn? Meer specs.
 • het gebeurd mij regelmatig dat als ik de pc aanzet dat hij niet opstart, na de reset knop ingedrukt te hebben lukt het wel. dus soms start hij op zonder dat me video kaart aanstaat en start hij ook niet door en soms start hij wel goed dooer en gaat mijn monitor netjes aan! Wat staat er fout in mijn bios van me moederbord!??? Ik heb een Aopen moederbord met een Matrox Millenium G550 videokaart, ik heb z'n soort probleem ook nog nooit gehad ondanks dat ik al 10 jaar met pc werk en in elkaar zet!
  Groet Theo
 • geef je matrox een dedicated IRq.

  Wat ook zou kunnen (heb ik zelf ooit eens gehad) dat er ergens een fout in je matrox zit. Probeer de Matrox in een willekeurige andere pc en kijk of ie goed opstart
 • matrox geeft geen dedicated IRq, ik heb op dat moment ook geen beeldscherm, monitor blijft in stanby modes……….
  Theo
 • Druk alles eens aan zoals geheugen, kabels en check processor. Ook de videokaart natuurlijk. Die moet trouwens altijd beeld geven, ook zonder irq, dat is alleen voor de software.
  Probeer anders eens een andere videokaart. Dat deze stuk is kan heel goed.

  Geeft het moederbord piepjes?
 • Alles als eens aangedrukt, zoals het geheugen, videokaart en processor, het gebeurt ook niet altijd maar van de 10 keer dat ik mijn PC aanzet zal het 3 keer gebeuren, monitor blijft dan op stanby staan, na reset knop ingedrukt te hebben gaat het wel goed!
 • Alles als eens aangedrukt, zoals het geheugen, videokaart en processor, het gebeurt ook niet altijd maar van de 10 keer dat ik mijn PC aanzet zal het 3 keer gebeuren, monitor blijft dan op stanby staan, na reset knop ingedrukt te hebben gaat het wel goed! Het bord geeft geen piepjes
 • [quote:e7f8014bb5="studiohoofddorp"]Alles als eens aangedrukt, zoals het geheugen, videokaart en processor, het gebeurt ook niet altijd maar van de 10 keer dat ik mijn PC aanzet zal het 3 keer gebeuren, monitor blijft dan op stanby staan, na reset knop ingedrukt te hebben gaat het wel goed! Het bord geeft geen piepjes[/quote:e7f8014bb5] als de monitor in de slaapstand blijft staan .
  dan kan het toch een geheugen probleem zijn
 • Maar geeft hij dan geen piepjes? Ik heb wel eens zoiets gehad, maar dan pieptje hij.
 • probeer eens eerst de PC aan te zetten en dan pas de monitor
 • Nee dat is het niet, pc start gewoon niet door&^$^%#$#&^$%^& :evil:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.