Vraag & Antwoord

10 antwoorden
  • Oke, op het gebied van voedingen kun je me helemaal doodgooien. Ik ga binnen een dikke maand een ATi Radeon X800 PRO aanschaffen en zit in over me voeding. Ik heb er nu een chieftec 360WATT in hangen... Ik weet niet of die uberhaupt sterk zijn!? Is het aan te raden om gelijk een nieuwe voeding erbij te doen? Ik heb (volgens mij) een redelijk zwaar systeem dat aardig wat stroom slurpt... Check mijn specs [url=http://www.compdimension.nl/index.php?module=comspec&a=viewspecs&spid=20]hier[/url] Houdt dus in je achterhoofd dat ik naast deze specs ook dingen zoals: Ipod, webcam, IrDA etc op me pc heb staan die stroom van me voeding wegnemen. Een zware ATi Radeon X800 PRO komt daar dus bij... Een nieuwe voeding noodzakelijk?
  • Ik heb qua energyverbruik volgens mij wel een gelijkwaardig systeem, op het feit na dat Kajutsa een hd meer heeft, maar ik zit dus ook met dezelfde vraag. Ik ben ook van plan om een X800 pro / XT te gaan kopen over een maand of 2 denk ik, maar zou mijn voeding het dan trekken? Ik heb een Zalman 400B-APS voeding, nog vrij nieuw, en voor mijn specs zie hieronder. Kajutsa, sorry dat ik er zo bijinspring, maar ik wou ook net een topic hierover openen, kwam dus wel goed uit. 8)
  • Oeps. Volgens mij heb ik iets te voorbarig gepost, want het schijnt dat de X800 minder power nodig heeft dan een Radeon 9800XT [url]http://www20.tomshardware.com/graphic/20040504/ati-x800-09.html[/url] Volgens mij zit het dan wel goed met mij. 8)
  • voor de 6800 schijnt het ook wel weer mee te vallen http://www.tweakers.net/nieuws/32380
  • De X800XT gebruikt inderdaad evenveel of minder dan een 9800XT dus dat zou wel moeten gaan. Overigens zijn chieftec voedingen volgens mij best goed.
  • het is gewoon slimmer dan meteen 480 Watt te kopen , als je met het oog op overklokken kijkt , dan zou ik gaan voor de Tagan 480 Watt , 99 euro bij de salland :-) nog betere amperes als de Antec 480 Watt :-)
  • Dit is wel heel liev en zo, maar de vraag was nou niet van welke voedingen zijn goed maar Red mijn systeem het met mijn huidige voeding? Wat denken jullie? (ook namens kajutsa die het denk ik wel met mij eens is hierover)
  • Jullie beiden redden het prima met jullie huidige voedingen. Als je toch perse geld over de balk wilt goeien voor een nieuwe voeding koop dan een Tagan 480watt voeding, dat is op dit moment de voeding om te kopen.
  • idd... wacht gewoon tot je nieuwe kaart erin zit.... hoogstwaarschijnlijk kans dat het gewoon prima werkt
  • en een Q-Tec 550watt dan ? ik dacht dat hij ongeveer 430 echte watts had, moet dus genoeg zijn ??

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.