Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

telkens rebooten

6 antwoorden
  • mijn buurjongen die heeft problemen met zijn pc. hij start op hij krijgt de POST te zien dan wordt het beeld zwart en dan na een tijdje start de pc weer op nieuw op. wat is er stuk? ik hoor geen fout codes. specs: P4 2,4ghz (welk mobo weet ik niet helemaal cker p4pe ofzoiets) 512mb ram ti4200 128mb.
  • is de pc geoc'd? probeer anders een bios reset
  • nope hij niet opgevoerd :P (die pc is ook van zijn ouders dus ja dan mag dat niet he :) ) kzal is kijjken of dat gaat lukken. bedankt voor je reactie. :wink:
  • Welk OS draait ie op? Je kunt met b.v. XP de start en herstart opties aanpasse. Vink even het automaties opstarten bij fouten uit. Als er fouten optreden krijg je een blauw scherm, heel vervelend maar je weet dan tenminste wat de fout veroorzaakt.
  • [quote:6dd342f7f7]Vink even het automaties opstarten bij fouten uit.[/quote:6dd342f7f7] Moet je wel eerst in windows komen? peace
  • Ik zou eens gaan proberen de PC zo kaal mogelijk te starten. Dus alleen met processor / videokaart en geheugen. Kijk eens of ie dan wel beeld blijft geven. Mocht ie het dan wel doen, doe dan stuk voor stuk de andere onderdelen erin, en test na ieder onderdeel natuurlijk even. Dan kun je de zwakke plek er zo uit halen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.