Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

MSI K8n neo platinium ( + en - pins voor led e.d)

h.enk
5 antwoorden
 • Heb ik een bosje draadje (frontpannel, hdd led en dergelijke)
  Op stekertjes staat keurig pijl[driehoekje] wat dus op de + duidt.
  Kan echter geen + en - aanduidingen op die connectortjes op het mobo vinden. Wat zie ik over het hoofd???
 • je ziet vanzelf of ze het doen.. anders draai je ze om :P
  zo doe ik het althans…
  beetje noeb manier maar werkt wel
 • Dit moet in de handleiding staan. Anders wil er nog wel eens een streepje staan op het mobo, bij dat betreffende pinnetje. Verder kan je het gewoon proberen, als een led verkeerd zit maakt dat op een mobo niks uit, want dan lijkt het voor het mobo net of er geen led is laten we maar zeggen omdat die dan de stroom blokkeerd. Gewoon testen.

  Ook kan je gokken op als je een even en een oneven pinnummer hebt om de even als plus te zien.
 • [quote:ff916e542a="Comp-Freak"]Dit moet in de handleiding staan. Anders wil er nog wel eens een streepje staan op het mobo, bij dat betreffende pinnetje. Verder kan je het gewoon proberen, als een led verkeerd zit maakt dat op een mobo niks uit, want dan lijkt het voor het mobo net of er geen led is laten we maar zeggen omdat die dan de stroom blokkeerd. Gewoon testen.

  Ook kan je gokken op als je een even en een oneven pinnummer hebt om de even als plus te zien.[/quote:ff916e542a]
  Mja, je moet in het boekje kijken, uit mijn hoofd hoofdstuk 2 pagina 18. Daar staat alles. Uiteindelijk is het zo dat alle teksten naar beneden komen dacht ik.
 • [quote:9e97f6311c="Interficior"][quote:9e97f6311c="Comp-Freak"]Dit moet in de handleiding staan. Anders wil er nog wel eens een streepje staan op het mobo, bij dat betreffende pinnetje. Verder kan je het gewoon proberen, als een led verkeerd zit maakt dat op een mobo niks uit, want dan lijkt het voor het mobo net of er geen led is laten we maar zeggen omdat die dan de stroom blokkeerd. Gewoon testen.

  Ook kan je gokken op als je een even en een oneven pinnummer hebt om de even als plus te zien.[/quote:9e97f6311c]
  Mja, je moet in het boekje kijken, uit mijn hoofd hoofdstuk 2 pagina 18. Daar staat alles. Uiteindelijk is het zo dat alle teksten naar beneden komen dacht ik.[/quote:9e97f6311c]
  Ja inderdaad page 2-18 , dat heb ik wel gelezen.
  HDD led moet op 1-3, power-led 2-4 enz.
  Wat betreft pin 1 en 3 staat er verder bij pindefenition
  1 = HD_led_P enz.
  In manual kan (ik) niks ontdekken.
  Maar nu de verrassing: Halverwege dit stukje loep gepakt en er staan +jes en -netjes bij hdd-led, powerswitch en Resetswitch.
  Bij power led staat P en S [had ik al gezien is groter] maar daarvan ontgaat mij de logica.
  Maar ok als ik er 3 van de 4 op heb zal de 4e wel in "dezelfde richting wijzen"

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.