Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Is de MSI 915P NEO2 PLATINUM iets?

4 antwoorden
  • Is het dit moederbord iets? als iemand ervaring ermee? http://www.icomputers.nl/product_detail.asp?A_ID=996&SS_ID=7 Ik ben heel misschien van plan om als het lukt wat dingen te verruilen en over te gaan op pci-e. Mobo's voor amd met pci-e zijn er nog niet geloof ik dus zou dit iets zijn? Of kan ik beter wachten met aanschaffen omdat prijzen veel zakken? (wanneer komt er een amd bord?)
  • tja, je moet dan een dure LGA 775 cpu kopen die langzamer is dan een Athlon64 voor het zelfde geld. Je hebt al een mooi systeem dus ik zou nu niet overstappen op PCI-E. kan je beter wachten op wat AMD gaat bieden of op de I925XE met P4 die EMT64 ondersteund. Beiden komen eind 2004.
  • Als beide eind 2004 komen wacht ik wel op AMD, ik zie inderdaad nu ook dat die cpu's heel duur zijn dus ik denk dat ik wacht tot eind 2004.
  • Tevens zijn er nog geen itteressante PCI-Express kaarten leverbaar. de X800XT PCI-E is nog niet leverbaar en de 6800GT ook niet. zit je met dat PCI-E 915 chipset moederbord en een X600XT, dat wil je niet ;)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.