Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

grafiche kaart op mobo

5 antwoorden
  • hallo luitjes een maatje van me heb een ati kaartje gekocht maar die werk niet omdat hij al een kaartje op zijn mobo heb weet niet wat voor type mobo maar wel welk merk het is een asus zou iemand me kunnen vertellen hoe je die uitzet zodat zijn andere nieuwe grafice kaart gaat werken
  • In de bios zoeken of je hem kan disablen. Als je het exacte nummer van het bordje hebt kan je de handleiding opzoeken op asus.com PS. Probeer eens duidelijk nederlands te schrijven, een keer een foutje oke maar zo'n letterbrei is wel irritant.
  • srry maar mijn nederlands is slecht mijn exuses daar voor
  • [quote:97bce3af11="blink"]srry maar mijn nederlands is slecht mijn exuses daar voor[/quote:97bce3af11] Nou ja, een beetje leestekens plaatsen moet niet zo moeilijk zijn. Begin in ieder geval met de punten, dat scheelt al een hoop :)
  • Tja, een duidelijk gevalletje van eerst de bios in en je onboard videokaart uitzetten, lijkt me. Vaak staat precies in de handleiding hoe dat moet. <<off topic>> Wij begrijpen best dat niet iedereen even goed is in het Nederlands, maar die fouten die je hier maakt, zijn meestal al afgeleerd op de basisschool. Denk eerst eens goed na over hoe je dingen formuleert, alvorens je dingen typt, want wat je typte, las gewoon niet lekker.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.