Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Ledcode msi k8n neo platinum

6 antwoorden
  • Ik heb nu dus een k8n neo platinum, toen ik voor de zoveelste keer wilde opstarten, (had net m'n brander aangeplugd, was ik namelijk vergeten) gaf hij foutcode: [list:0588e22c7c]1=rood 2=rood 3=groen 4=knipperend rood/groen[/list:u:0588e22c7c] Weet iemand wat die code betekent? In mijn handleiding staat het niet en op de msi site kon ik het zo snel ook niet vinden. Edit: nog steeds niks gevonden, :cry:
  • Oké, ik zeg je erbij, ik heb geen MSI K8N, maar een K7N2 Delta-L. Maar ik heb ook van die leds, en ik mijn boekje staat het wel gewoon. Hum, hier staat als 1 en 2 rood, 3 en vier groen (dus geen blinking meuk) Dat de processor niet installed properly is of beschadigd is (mooi engels hè). Edit: Ik ga nog even verder voor je kijken.
  • Thnx Inter, Wel ander bordje maar de codes zullen niet veel anders zijn, ik gok ook op de cpu want geheugen en graka zijn gewoon goed.
  • Mja: als ik hier kijk: http://www.msicomputer.com/support/sup_tshoot.asp#1_4 Dan zie ik alleen als bovenste 2 rood onderste 2 groen hard drive initializing, terwijl in mijn moboboekie staat toch ook CPU-Damaged/not properly installed. En inderdaad staat het ook niet in jou boekje... Lekker snugger van ze maarja.
  • [quote:1bfbe00740="Interficior"]Mja: als ik hier kijk: http://www.msicomputer.com/support/sup_tshoot.asp#1_4 Dan zie ik alleen als bovenste 2 rood onderste 2 groen hard drive initializing, terwijl in mijn moboboekie staat toch ook CPU-Damaged/not properly installed. En inderdaad staat het ook niet in jou boekje... Lekker snugger van ze maarja.[/quote:1bfbe00740] Ik zie het, haal een andere cpu wil er toch een met 1mb cache, zie dat topic over die athlon xp en die sempron.
  • heb je de brander wel goed aangesloten ? Of per ongeluk een kabeltje losjes gemaakt. Zou eerst alles goed opnieuw aandrukken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.