Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

sil3112 drivers nergens te vinden

3 antwoorden
  • Hallo, Weet iemand waar ik deze (sil3112) drivers kan vinden ,heb pas een nieuw moederbord gekocht geinstaleerd en heb 2 s-ata hd's in een raid0 opstelling gezet tijdens window xp instaleren en natuurlijk de f6 ingedrukt vraagt xp naar die drivers die ik niet heb .In de handleiding staat ook niet echt duidelijk beschreven over die drivers op diskette.Op de cd staat staan wel drivers maar die zijn te groot voor op diskette . (asus A7N8X-E DELUXE mobo) Kan iemand me helpen?
  • Als je de drivers download : http://www.asuscom.de/pub/ASUS/misc/ide/silicon/silicon_v10022.zip En alleen deze bestanden op flop zet : Si3112r.inf Si3112r.mpd Si3112r.sys SIISUPP.VXD SIWinAcc.sys TxtSetup.oem Dan zou het moeten lukken.
  • Sorry dat ik nog niet had kunnen reageren kon effe het internet niet op Het probleem is opgelost alleen kwam er een probleem bij had 2 de zelde geheugen'had ze als dual channel gezet werkte niet moet dus nou echt 2 de zelde geheugen kopen als zetje maar ja Bedankt voor de tip Jermain

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.