Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Cable sleeving?

9 antwoorden
  • Heey mensen! Ik ben een beetje in het case-modding circuit beland Daar hoort natuurlijk ook cable sleeving bij. Alleen nu het probleem: Ik heb een oude voeding gepakt en geprobeerd om die connector eraf te halen, maar het wil je maar niet lukken, en op de site van casejunkies staat dat er ook uitgelegd maar dat is niet echt te begrijpen (v00r mij dan) :wink: Kan iemand mij uitleggen hoe zoiets nou moet? en mss handige trucs? Alvast Bedankt Bas
  • [quote:dedc552eb0="Sliciej"]Heey mensen! Ik ben een beetje in het case-modding circuit beland Daar hoort natuurlijk ook cable sleeving bij. Alleen nu het probleem: Ik heb een oude voeding gepakt en geprobeerd om die connector eraf te halen, maar het wil je maar niet lukken, en op de site van casejunkies staat dat er ook uitgelegd maar dat is niet echt te begrijpen (v00r mij dan) :wink: Kan iemand mij uitleggen hoe zoiets nou moet? en mss handige trucs? Alvast Bedankt Bas[/quote:dedc552eb0]Welke connector vriend?
  • Owja gabbiej :P sry! De 4-pins molexen was ik mee bezig :wink:
  • Ey Basje, eerst goed kijken hoe die ijzeren pinnetjes erin vast zitten. Meestal 2 weerhaakjes die je met een platte mini schroevendraaier terug moet buigen.
  • jah dat weet ik maar ik kan zoiets niet echt vinden, en ik weet niet hoe je zoiets buigt ik snap er dus geen hol van...sry hoor maar het is zo :wink:
  • [quote:bf047a721f="Sliciej"]jah dat weet ik maar ik kan zoiets niet echt vinden, en ik weet niet hoe je zoiets buigt ik snap er dus geen hol van...sry hoor maar het is zo :wink:[/quote:bf047a721f] Oke je kijkt is die molex. Dan zie je het aan 2 kanten uitstken. Passer erin poeren, naar binnen drukken (vanuit de binnenkant kijken) en tadaa, trekken.
  • Aan welke kant erin kijken? Waar de draadjes erin gaan? of waar de molex in de hdd bijv gaat?
  • [quote:9258d79bb0="Sliciej"]Aan welke kant erin kijken? Waar de draadjes erin gaan? of waar de molex in de hdd bijv gaat?[/quote:9258d79bb0] molex -> HD.
  • je moet even goed kijken, waa de weerhaakjes zitten vanaf de bovenkant (dus niet aan de kant waar de draadjes erin gaan!!!), en dan met een passer indrukken zoals interficior al zei. Met een kleine schroevendraaier kom je er bijna niet tussen, met een passer wel :P

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.