Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

hoeveel werkgeheugen kan er op mijn pc?

6 antwoorden
  • ik heb een pentium 4, 1.7ghz en nu een 128+256 kaart dus 384mb totaal. ik heb nog sleuven over. hoeveel kan ik er bij zetten max? of hoeveel kan max. stel ik heb 3 sleuven kan ik er dan b.v 3x 512mb in zetten? lijkt me niet.
  • Lijkt me wel, maar om het zeker te weten moet je even in het boekje van je moederbord kijken of ff zoeken op de site van de fabrikant. Als je het niet kan vinden dan kan je hier ook ff de fabrikant en type neerzetten dan kunne we er even naar kijken.
  • Denk dat er meer over is te zeggen, als je even merk en type moederbord aangeeft. Dit soort gegevens zou ook eenvouding op de site van de fabrikant te vinden moeten zijn.
  • kan ik ook in mijn pc alle gegevens opvragen? onder systeem of systeeminfo is er wel info te vinden maar ik bedoel hele uitgebreide gegevens. het moederboord is er een van asus, maar verdere gegevens heb ik zo niet bij de hand
  • chipset: intel82801BA ICH2 ASUS AS99127F LM 75 deze gegevens heb ik via het programmatje speedfan. of je er wat mee kunt?
  • Je hebt een Intel P4 chipset voor een 1,7GHz -> 850 of 845. Het kan geen 850 zijn, want dan had je geen 384MB. Dus het moet een 845 zijn, met DDR geheugen of SDRAM. Ik denk dat je maximaal alle sloten kunt vullen met 512MB modules. Het beste kun je 1 512MB module erbij zetten, meer heeft geen zin.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.