Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

advies moederbord

3 antwoorden
  • Ik ben van plan een nieuwe moederbord te kopen omdat die van mijn het niet meer doet. Na wat rondzoeken heb ik aardig wat moederborden gevonden en 2 daarvan leken me wel het best. Alleen de een heeft een intel i865G chipset en intel extreem graphics 2 en de ander heeft een ATI RADEON 9100 IGP chipset en ATI Radeon 9200 grafische chip. Ik heb ze allebei op www.alternate.nl gevonden.(hardware/moederborden/socket 478) http://www1.alternate.nl/html/nodes_info/gqie06.html http://www7.alternate.nl/html/nodes_info/gqea65.html Mijn vraag: Wat is in verhouding het best. Is die chipset van radeon helemaal niet goed voor moederborden en moet ik echt die met intel i865G nemen. Of maakt die chipset van radeon niet zoveel uit en is de grafische chip van radeon veel beter dan die van intel dus moet ik de 2e nemen? Of weet iemand misschien een andere site waar er betere moederborden met socket 478, VGA en onder de 90 euro?
  • zoek eerst maar eens op [url]www.tweakers.net/pricewatch[/url] moederbroden en dan 478 dan kan je zien waar het goedkoopste is wat voor service je krijgt en nog meer bordjes in die prijsklassen.. 8)
  • reviews: [url=http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1569]Intel chipset[/url] [url=http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1529]ATI chipset[/url]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.