Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Computer start nier meer op

6 antwoorden
  • Mijn computer systeem viel uit met symptomen die wezen op een defecte harde schijf. (Tikken en schroeilucht) Nu heb ik er een andere HD ingedaan maar nu start het systeem helemaal niet meer op. De Diskette wordt wel gezien maar ik kan hiervandaan niet op starten. Ik kom wel in de bios maar verder helemaal niets. Als ik het systeem ook aanzet dan gaan alle lampen branden. Wat kan ik nu nog proberen. Ik weet het niet meer.
  • [quote:230af181f9="gerben1"]Mijn computer systeem viel uit met symptomen die wezen op een defecte harde schijf. (Tikken en schroeilucht) Nu heb ik er een andere HD ingedaan maar nu start het systeem helemaal niet meer op. De Diskette wordt wel gezien maar ik kan hiervandaan niet op starten. Ik kom wel in de bios maar verder helemaal niets. Als ik het systeem ook aanzet dan gaan alle lampen branden. Wat kan ik nu nog proberen. Ik weet het niet meer.[/quote:230af181f9]Staan de jumpers goed?
  • Ik heb de HD als master ingesteld. Dus daar kan het niet aan liggen.
  • [quote:d02b4f1f00="gerben1"]Ik heb de HD als master ingesteld. Dus daar kan het niet aan liggen.[/quote:d02b4f1f00]Zit ie dan ook aan de master van de kabel?
  • Ja, maar ik heb laatst ergens gelezen dat jumper settings boven cabele select gaat. Maar zelfs als er geen HD inzit dan zou hij toch gewoon vanaf een diskette op moeten starten. Ik zie wel dat hij die leest maar het systeem gaat gewoon niet verder. (Zie ook niets op het scherm)
  • is die diskette wel een opstartdiskette staat er wel een besturing op de HD groet win2k

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.