Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Kan defecte USB systeem mollen

Anoniem
None
11 antwoorden
 • Ik heb mijn Kingston USB stick in het systeem geplaatst. Blijkbaar maakte hij geen goed kontact want hij ging er niet helemaal goed in. Na een beetje heen en weer werdt het systeem meerdere keren opieuw opgstart. Vervolgens begin het systeem te ruiken en starte hij niet meer op. Er heb vorvolgens de defecte USB poorten uit het systeem gehaald maar het systeem start helemaal niet meer op. Ook niet met een andere HD en met diskette en herstel CD.
 • ik hoop het niet voor je maar ik denk dat je boel heb opgelazen.
  Ik had geluk, een bracket met USB aansluitingen aangesloten, kennelijk was er iets niet aangesloten : stop een usb erin en krijg direct power off, dus een soort kortsluiting. Bij mij deed ie het daarna gelukkig weer.

  Als je heb lopen wrikken, kan je stroompjes veroorzaakt hebben.

  Wat voor USB aansluiting is het, die standaard op het mobo zitten of die je via het mobo op een bracket aansluit of zo.
  Als eerste klopt, en je hebt nog garantie dan terug ermee, zou niet mogen

  Duim voor je
 • Start kaal op en kijk of hij het dan doet?

  (Dus eerst mobo+cpu+graka+geheugen, en owja op de cpu natuurlijk ook een koeler)
 • Het is een USB via een bracket. Het VIA mobo (Packard Bell) is inmiddels 4 jaar oud. (VT82C694X) dus garantie kan ik wel vergeten. Wat nu. Nieuwe PC of moederbord. Wie heeft er een advies.
 • [quote:0d63772b02="pcguy"]Start kaal op en kijk of hij het dan doet?

  (Dus eerst mobo+cpu+graka+geheugen, en owja op de cpu natuurlijk ook een koeler)[/quote:0d63772b02]

  doe dat eerst eens (even uitvogelen wat je precies gemold hebt)
 • Klinkt bekend :oops:
  Mijn Asus P4C800 heeft kortsluiting gemaakt met de behuizing via de +5V van USB7, ie heb ik gewwon uitgeschakeld en toen deed hij het weer. Misschien kan jij dat ook uitzetten in je bios(als je nog zo ver kan komen)
 • Alle USB poorten uitgeschakeld. Dat had geen effect. Ik heb nu de 2de IDE poort (Kabel) eruit gehaald en nu kan ik het systeem weer opstarte n via de diskette en het systeem weer restoren. Ik mis nu echter wel een IDE poort.
 • kheb wel 2 keer een mp3 speler gemold met gare usb zooi.. maar nooit een pc.. terwijl ik toch aardig goed ben in het slopen van systemen..
 • Packard Hell staat (in ieder geval bij mij) bekend als rotzooi. Als ik jou was zou ik voor een nieuwe computer gaan. Vier jaar oud… zo iets heb ik ook nog staan. ik zou m het liefst het raam uit smijten
 • [quote:ae56df41e3="tdw"]Packard Hell staat (in ieder geval bij mij) bekend als rotzooi.[/quote:ae56df41e3]Lekker gefundeerd.
 • Ik het het systeem inmiddels wel weer redelijk hersteld maar blijf met enkele vragen zitten. Ik krijg bijvoorbeeld mijn ISDN kaart niet meer aan de praat. Blijft elke keer zeuren over bronconflicten. Toen ik servicepack 1 van Windows XP wilde installeren bleef het systeem maar opnieuw opstarten. Nadat ik het servicepack weer verwijderd heb werkte hij weer. Ik denk inderdaad dat ik het maar aan de straat zet. (Miscchien iets voor Peter R. de Vries)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.