Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Speedfan *edit*>> op zoek naar een sensor

14 antwoorden
 • Hallo, Ik wil mijn PC wat stiller maken als ik geen games speel. Dat kan vooral door de fan van mijn VGA-kaart zachter te laten lopen want die maakt de meeste herrie. Ik wil nu zelf de temperaturen regelen en in de gaten houden. Nu heb ik van de FAQ het programma Speedfan gedownload. Ik krijg een heleboel verschillende Temperaturen maar ik weet niet wat welk onderdeel is. [u:a7fda33a5c]Systeem:[/u:a7fda33a5c] * Asus A7n8x met Nforce2 chipset * AMD 2600+ * Club 3d Geforce4 5700 LE 256 MB * Maxtor 160 GB [img:a7fda33a5c]http://home.zonnet.nl/bossinkadsl/fotos/speedfan.jpg[/img:a7fda33a5c]
 • ff de fan stopzetten met je vinger :P zie je het snel zat :lol: (kan ook zijn dat ie er geeneens tussen staat ;))
 • Speedfan laat geen GPU temperatuur zien. Als je videokaart het ondersteunt kan je het zien met de driver software van je vidkaart. (Display Properties -> Setting -> Advanced).
 • [quote:cdfc60e5a0="Nemesi$"]Speedfan laat geen GPU temperatuur zien. Als je videokaart het ondersteunt kan je het zien met de driver software van je vidkaart. (Display Properties -> Setting -> Advanced).[/quote:cdfc60e5a0]Ohnee? Zover ik weet wel, ook al eens gezien bij kennis. Maar Speedfan ondersteund maar een klein aantal kaarten (waarschijnlijk die de maker zelf heeft :lol: )
 • Okee, welk programma kan ik dan het beste gebruiken. Bij de software van de videokaart zit geen programma voor de temperaturen.
 • Heeft dat dingetje ten eerste wel een temp. sensor?
 • goeie vraag ja... :D :D Heb ik al naar gezocht maar zowel op de site als in het boekje maar nergens stond dat er een sensor aanwezig was (ook niet dat er geen zat :) )
 • Weet iemand: * Hoe ik erachter kan komen of ik een temperatuursensor heb? * Een goed programma op je temps in de gaten te houden?
 • Dat zou je even op kunnen zoeken bij de fabrikant van de kaart. Mocht je kaart zo'n sensor hebben dan levert in 99% van de gevallen de fabrikant ook wel een tooltje mee bij de kaart (op cd) waarmee je temps kan uitlezen
 • Wat je nu hebt (speedfan) is een goed programma... Kben ook wel geintreseerd in je achtergrond :lol:
 • desktopgirls zijn mooi :D, ik heb je een PM gestuurd.... Maare, dit vond ik ook op de site van de fabrikant: * ROCKET SCIENCE FOR A SYSTEM-LEVEL SOLUTION 0.13 micron process technology for higher levels of integration and higher operating clock speeds Copper vias and wiring [u:0df01b281b]Advanced thermal monitoring and thermal management [/u:0df01b281b] Support for up to 256MB AGP 8X including Fast Writes and sideband addressing * Mijn technisch engels is niet zo heel goed maar volgensmij betekend het onderstreepte dat ik een sensor heb?? Bron: [url]http://www.club-3d.nl/productshow_vga.php?ordercode=CGN-L366TVD&show=&filter=&p=1_full[/url]
 • Kan ook gewoon betekenen dat de bios de temps in de gaten houd en dan de fan speeds aanpast, maar dat die sensor niet uit te lezen is. Overigens was ik ook wel geintereseerd in je achtergrond :lol:
 • [quote:504db681cf="General X"]Overigens was ik ook wel geintereseerd in je achtergrond :lol:[/quote:504db681cf]Ik wil hem ook wel ff helemaal zien :wink:
 • Komt de link: http://www.desktopgirls.com Zoeken op Jennifer Walcott Pas wel op waarschijnlijk veel spyware troep (met SP2 kan het gewoon) Met dank aan: Big Boss :lol:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.