Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Welke versie van Clockgen?

3 antwoorden
  • Ik heb een MSI KT6V moederbord, en een Athlon XP processor, wat meot ik dan voor clockgen versie hebben? Want die staat neit op hun site.. of is daar geen clockgen voor?
  • je zou eens een van die abits kunnen proberen, die werken wel op een KT333 chipset, misschien ook op de kt600. en anders is er gewoon geen ondersteuning voor VIA chipset based moederborden. daarnaast zijn deze chipsets ook niet echte OC monsters ( ivm ontbreken goeie PCI/AGP lock), dus niet echt de doelgroep voor de maker van het programma. dan blijft er alleen nog OC'en in het bios over voor je
  • jah dat clocken met de bios doet ie ook niet echt goed.. ik denk dat mijn processor een beetje gaar is.. eerst ging hij tot de FSB hoger dan 200, en nu niet eens meer tot de 175.. Dat zal dan toch wel aan de Processor liggen? Ik ben in die tijd alleen gewisseld van Voeding, (van standaard sweex voeding, naar Nexus 3500), heb een GeForce 6800 LE gekocht, en heb er een extra schijf in gedaan.. zou er te weinig voeding over zijn geweest dan?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.