Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

2 geheugenbankjes werken niet naast elkaar!

7 antwoorden
  • het gaat om deze twee Corsair XMS 3200 Xtreme, 512Mb DDR, 400Mhz, CL2 Corsair XMS Low Latency, 512Mb DDR, 400Mhz, CL222 en dit op een Asus K8N-E Deluxe mobo! ik heb bijna alle instellingen in de bios al geprobeert wanneer ik één van deze apart er in zet, werkt het wel goed, maar zodra ik ze er beide in zet, start de computer wel op, maar het 'piepje' (4 seconden na het opstarten) komt niet! doe ik iets fout, of passen deze twee gewoon niet bijelkaar?
  • Hm raar het lijkt me tog dat deze 2 reepjes het prima bij elkaar zouden moeten doen zeker als je de latencies hetzelfde zet. Heb je ook van beide reepjes de latencies hoger gezet?
  • Ookal hoor je dat piepje niet, is je systeem wel stabiel als ze er beide inzitten? (Je geeft namelijk niet aan dat er geen beeld oid aan de hand is)
  • het ene is winbond en het andere samsung .... dat wil niet goed samenwerken
  • alles draait gewoon, maar er komt geen piepje, en ook geen beeld. dus volgens mij start de computer niet verder op. ik kan in de bios volgens mij alleen maar de algemene CL wijzigen, niet van ieder reepje voorzich, of ik moet iets over het hoofd zien.
  • [quote:d87eeb7e98="Vandread"]het ene is winbond en het andere samsung .... dat wil niet goed samenwerken[/quote:d87eeb7e98] klote! dan moet ik dus een ander bankje halen, want ik wil perse 1024 mb geheugen... wil er nog iemand ruilen?? :lol:
  • Welke heeft de minst strakke timings? Wat zijn die? Stel die eens in in de bios als je het andere reepje erin hebt zitten en stop daarna die andere erbij. En weet je zeker dat je genoeg vdimm geeft? Sommige reepjes hebben meer nodig als andere.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.