Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

luchtfilters geen stof en geen...

None
12 antwoorden
 • ik heb luchtfilters gekocht. nu ik deze geplaatst heb laten deze inderdaad geen stof door maar ook bijna geen lucht :( met als gevog gigantische temparaturen. is er hier een oplossing voor? behalven mijn fans op volle toeren laten draaien?

  meschien een andere filter in de houders plaatsen? het is nu net een gratis spamfilter

  edit:
  inderdaad een L vergeten in het woord gevolg :D
 • Je kunt als je geen nieuwe wil kopen zelf met een naald (heel veel) gaatjes in prikken. Maar een nieuwe is waarschijnlijk beter.

  Ennu, je hebt dan wel 120 aanslagen PM, maar is dat zonder hoofdletters en spellings controle? :roll:
 • Nee die 120 aanslagen PM waren [b:9e53f97080]met [/b:9e53f97080]hoofletergebruik [b:9e53f97080]en[/b:9e53f97080] controle. maar ik vind het zonder hoofdleters makelijker en ik zie geen spel fouten in mijn vorige post.

  met die gaatjes gaat toch het bescherming van stof weg of niet? als het niet mogelijk is om gaatjes te maken welke luchtfilter moet ik dan nemen?

  edit:
  inderdaad een L vergeten in het woord gevolg :D
 • Er staat ook meschien in :lol:
 • hoofdleters makelijker …
 • Toch is het voor ons fijner om met hoofdletters en met punten te typen.

  Wat als je een oude penty voor je fan hangt?? Dit is een goede goedkope stoffilter en heeft heel veel gaatjes, waardoor er nog veel lucht doorkan.
 • Kun je niet beter je fans gewoon laten, zonder dat er wat voor zit. Dan maak je je pc toch gewoon om de zoveel tijd even schoon. Zoveel werk is dat toch niet?
 • Gewoon filter(s) van een (keuken)afzuigkap halen. Stukje op maat knippen, klaar.
 • [quote:7cdfd9ed49="Ruud de Wit"]Gewoon filter(s) van een (keuken)afzuigkap halen. Stukje op maat knippen, klaar.[/quote:7cdfd9ed49]ja maar die zitten daar ook niet voor nix
 • nee, :wink:. Maar je kunt ook losse matten kopen die je in je afzuigkap stopt dus als je nou zo'n mat koopt en die op maat knipt.. Ik weet niet of ze wel meer lucht doorlaten.. :roll:

  Greets Marfie
 • Oke ik ga met hoofd leter typen en dat programma waar mee gemeten word hoe veel AP je doet heeft inderdaad geen spellingscontrole want wanneer je een leter fout typt dan zak je al.

  Maar ik heb nu een penty met Neon en dat ziet er geweldig uit en werkt denk ik ook goed.

  Voor de personen die het willen weten het programma om mijn toetsenbord vaardigheid te testen is QMTT 2004.
 • ik denk ook dat panty het beste werkt omdat het ook niet zo heel erg dik is.. anders moet je nog andere schroefen nemen..

  Greets Marfie

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.