Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

AMD 64 hoe gedraagd deze CPU zich met de moderne games

6 antwoorden
  • Ik ben zeer benieuwd hoed de AMD 64 CPU zich tenopzichte van de Intelprocessoren gedraagd met de moderne games van nu. Zijn er nog / al problemen bekend? Evt. aanpassingen gewenst?
  • Ik snap niet helemaal wat je bedoelt maar laat ik dit zeggen. AMD64 is superieur in games tenopzichte van intel
  • [quote:591243eb9c="Linefood78"]Ik ben zeer benieuwd hoed de AMD 64 CPU zich tenopzichte van de Intelprocessoren gedraagd met de moderne games van nu. Zijn er nog / al problemen bekend? Evt. aanpassingen gewenst?[/quote:591243eb9c] ligt eraan wat van een intel processor, anders zou ik zeggen; amd64 gedraagd zich een stuk sneller. Er is geen rede om geen amd64 aan te schaffen. Er zal geen spel zijn dat het niet doen op een amd64 en wel op een p4.
  • Als er specifieke problemen waren dan had je dat in het moederbord/cpu-gedeelte teruggevonden, want daar hoort dit soort vragen eigenlijk thuis. Er zijn wellicht enkele spellen die reclame maken met specifieke ondersteuning voor de AMD64 (Söldner:Secret War & UT2k4 dacht ik), maar de meerderheid is nog steeds 'maar' een pure 32-bits toepassing. Verwacht dus buiten een hogere snelheid geen wonderen.
  • hij doe t t gewoon goed hoor :wink: ut2004 heeft amd64 ondersteuning? ik dacht dat ze daar vanaf hadden gezien? en dan heb je er tog nog niks aan tenzij je linux zijn 64bit versie hebt (waar blijft windhoos64???)
  • zoiets? http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/evaluation/upgrade.mspx vraag aan safihre voor details

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.