Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

[pentium 100 (server)] passief koelen

6 antwoorden
  • ik zou graag mijn pentium 100 laten draaien zonder fan, gewoon een mega groot heatsink, welke heatsink raden jullie mij aan? of is dit onmogelijk? (de P100 wordt te warm ofzo?) ik zou er liefst niet te veel geld aan geven!
  • [quote:aeaf23dc80="tafelpoot"]ik zou graag mijn pentium 100 laten draaien zonder fan, gewoon een mega groot heatsink, welke heatsink raden jullie mij aan? of is dit onmogelijk? (de P100 wordt te warm ofzo?) ik zou er liefst niet te veel geld aan geven![/quote:aeaf23dc80]Ik denk dat het wel moet kunnen met een 'nieuwe' boxed AMD/Intel koeler. Die kun je vast wel van iemand krijgen die z'n koeler vervangt.
  • Helaas kun je die niet bevestigen op een S7 bord. Als ik me niet vergis kun je wel een AXP koeler gebruiken, maar denk eraan dat het S7 bevestigingsmechanisme vrij zwak is.
  • [quote:272e348e92="egslim"]Helaas kun je die niet bevestigen op een S7 bord. Als ik me niet vergis kun je wel een AXP koeler gebruiken, maar denk eraan dat het S7 bevestigingsmechanisme vrij zwak is.[/quote:272e348e92]Die bedoel ik natuurlijk ook :lol: . Ik denk dat een gewoon boxed alu athlon koelertje prima kan.
  • bedoelen jullie een "nieuwe" athlon? ik heb hier nog een heatsink van een Duron800 liggen, zou dit goed genoeg zijn? of moet het groter zijn?? Tafelpoot
  • Als er in de kast verder een beetje luchtstroom is moet dat zeker kunnen. Ik heb trouwens ook wel eens een P1 166 MHz. op een simpel passief blokje zien lopen, dus het moet kunnen. (die werd wel erg warm)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.