Vraag & Antwoord

7 antwoorden
  • Ik heb al 3 jaar een computer met de volgende componenten: Mainboard: ASRock K7VTA3 Processor: AMD XP 2200+ 1,80 gHz 3D kaart: GeForce MX440SE 64MB Geheugen: 512MB DDR SDRAM 333mHz Harddisk: Maxtor 40GB Nu is het probleem, dat ik in het BIOS geprobeerd heb de AMD over te klokken, en heb ik daar een snelheid van 133 mHz naar 165 mHz geholpen (ben niet meer zeker of die van de 3D-kaart was . Vervolgens moest de computer opnieuw opgestart worden, maar het beeld deed het niet, hoewel er geen error verscheen of het beeldscherm niet aanstond. Ligt dit probleem aan de 3D kaart of aan de processor? En hoe kan ik dit BIOS hardwarematig resetten? Help! een wanhopige computeraar...
  • Clear CMOS, kwestie van een jumper eventjes omzetten. Zou in de handleiding van het moederbord moeten staan. Jumper zit meestal in de nabijheid van de batterij. Oh ja, voor het clearen moet de computer uit staan.
  • Het liefst, voor de veiligheid ook de stekker uit het topcontact. Nog een optie om de CMOS te clearen is de batterij op het moederbord er op zn kop in doen, succes.. :wink:
  • [quote:c74dd5614e="jayday"]Het liefst, voor de veiligheid ook de stekker uit het topcontact. Nog een optie om de CMOS te clearen is de batterij op het moederbord er op zn kop in doen, succes.. :wink:[/quote:c74dd5614e] Moet het BIOS er dan niet opnieuw op ofzo?
  • [quote:49c83d7891="BvdWoude"][quote:49c83d7891="jayday"]Het liefst, voor de veiligheid ook de stekker uit het topcontact. Nog een optie om de CMOS te clearen is de batterij op het moederbord er op zn kop in doen, succes.. :wink:[/quote:49c83d7891] Moet het BIOS er dan niet opnieuw op ofzo?[/quote:49c83d7891] nee
  • allez doet t weer ty allemaal
  • Mooi zo, je reset je BIOS. Je verwijdert m niet.. :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.