Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

te krappe memory timers in de BIOS

8 antwoorden
  • hoi ik heb eerder in het os windows topic gevraagd waarom ik windows niet goed kon instaleren.ik kreeg daar verschillende antwoorden die met het geheugen te maken hadden. toen heb ik een memory stick eruit gehaald sdram 256 rn torn zat er weer de oorspronkelijke 128 mb in. nu wil ik natuurlijkl dat ik die 256 ook kan gebruiken nu zij iemand dat ik te krappe memory timers in de BIOS had ingesteld. hoe kan ik dit veranderen en waar moet ik dat in de bios en op hoeveel moeten ze dan staan? spec : mobo: K7S5A nog meer info nodig?
  • Manual bekijken? :roll: http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/Archive_Download.aspx?CategoryID=1&MenuID=45&LanID=0 -> Socket 462 en dan welke versie je hebt...
  • Hoi, ik kan het nergens vinden in de handleiding? mijn engels is ook niet zoe goed maar help mij aub. alvast bedankt Mini Me
  • Gewoon de bios instellen op fail safe settings (veiligste settings) en niet de optimale settings Dat zal vast wel voldoende zijn :)
  • moet geen probleem zijn met 384 mb geheugen op een k75sa. Gewoon windows cd erin en laten booten vanaf de cd en hopa hij zit er dan gewoon op hoor.
  • Memory settings vindt je onder advanced setup. Normale instellingen zijn: Timing setting mode: normal SDR/DDR CAS latency: SPD Dit zijn de enige settings die de geheugensnelheid beinvloeden. De K7S5A is wel erg kritisch wat betreft geheugen, daarom vermoed ik dat het geheugen zelf de oorzaak is. Anders SDR eruit en een latje 512MB DDR erin.
  • het was wel een probleem met instaleren hoor want met allebij erin kreeg hij de hele tijd foutmeldingen en kon je niet verder en toen met de 256 eruit was het gewoon.
  • [quote:d36485ad73="Eddy X"]Memory settings vindt je onder advanced setup. Normale instellingen zijn: Timing setting mode: normal SDR/DDR CAS latency: SPD Dit zijn de enige settings die de geheugensnelheid beinvloeden. De K7S5A is wel erg kritisch wat betreft geheugen, daarom vermoed ik dat het geheugen zelf de oorzaak is. Anders SDR eruit en een latje 512MB DDR erin.[/quote:d36485ad73] eens : hij kan goed overweg tm DDR266. Daarboven heb je mazzel als je hem aan de praat krijgt. Staat ook op hun website

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.