Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Windows XP&98Se start niet op na videoproblemen.

5 antwoorden
  • Hallo, Windows XP&98Se start niet op na videoproblemen. De post wordt helemaal afgewerkt en na het plaatsen van een PCI videokaart wordt dit ook even na de post vermeld waarna er weer opnieuw opgestart wordt. Heb de PCI kaart er even ingedaan omdat na wat proberen met Ati tool met een 9550 ultra het beeld vol met strepen,stippen en andere tekens zat maar verder net zo reageerde als met de PCI kaart maar dan op de achtergrond. Alle opties onder F8 geprobeerd maar de reactie bleef steeds hetzelfde nl een nieuwstart. Ook de bios wat kalmer gezet maar alles blijft hetzelfde. Ben nu aan het eind van mijn latijn en hoop dat er iemand is die dit herkend en evt een oplossing aandraagt. Een en ander gebeurt op een A7N8X-X en een barton 2500, XP pro SP1.
  • Stel in je bios in dat op de pci de primaire kaart zit en start daarna op met alleen de pci kaart. Als je zo weer in windows komt herstart je windows nog een keer. Daarna sluit je de pc af en duw je de agp kaart er weer in waarna je probeert of het geholpen heeft.
  • Nee, heeft niet geholpen, XP blijft afsluiten , w98 werkt nu wel ! Alle opties onder F8 gedaan maat er veranderd niets. Hij boot XP niet op, ook niet veilig.
  • Cdrom van xp erin en systeemherstel proberen?
  • Verse instal, met repareren heb ik niet zo`n goede ervaring!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.