Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

computer doet "niets" meer

12 antwoorden
 • Hallo, Ik heb een computer die tijdens het opstarten van Windows, kort na het weergeven van de desktop, bleef hangen en na de reboot niets meer doet. Geen beeld; geen geluid. Alles eruit brengt geen verandering. Voeding, CPU, ---> geen resultaat. Voeding, CPU, geheugen ---> geen resultaat. Voeding, CPU, geheugen, videokaart ---> geen resultaat. Voeding vervangen geeft ook geen resultaat. Kan ik nog iets doen om te bepalen of het moederbord of de CPU kapot is? Valt er iets aan te meten met een multimeter? Groeten Ineco.
 • Hoe heb je hem gereboot? Misschien(!) is er iets met de bios van je mobo, dan kan het ook wel es gebeuren dat niks meer lijkt te werken...
 • [color=brown]Hoe heb je hem gereboot? Misschien(!) is er iets met de bios van je mobo, dan kan het ook wel es gebeuren dat niks meer lijkt te werken...[/color] Reboot d.m.v. de RESET knop en later middels de AT Aan/Uit schakelaar. Bedankt voor de reactie!
 • is het toevallig een MSI K7T serie ?
 • [quote]is het toevallig een MSI K7T serie ?[/quote] Nee, het is een Asus P/I-P55T2P4-C Rev. 2.3 Groeten Ineco.
 • Heb je een Clear CMOS gedaan? Meestal een jumper nabij de batterij.
 • [quote:369b5f2ae5]Voeding, CPU, ---> geen resultaat. Voeding, CPU, geheugen ---> geen resultaat. Voeding, CPU, geheugen, videokaart ---> geen resultaat. Voeding vervangen geeft ook geen resultaat[/quote:369b5f2ae5] Heb je het ook al geprobeerd met 1 harde schijf eraan? Of krijg je net als ik geen eens meer een logo van het bios enz...
 • [quote:b478663624]Heb je een Clear CMOS gedaan? Meestal een jumper nabij de batterij.[/quote:b478663624] Bedankt voor de tip; ik ga het vanavond proberen. Groeten ineco.
 • [quote:8e578b64da] Heb je het ook al geprobeerd met 1 harde schijf eraan? Of krijg je net als ik geen eens meer een logo van het bios enz...[/quote:8e578b64da] Ja, ik heb het ook met één HDD geprobeerd. Ik krijg inderdaad helemaal geen beeld dus ook geen logo. Bedankt voor de reactie. Groeten ineco.
 • [quote:ce08d3c909]Heb je een Clear CMOS gedaan? Meestal een jumper nabij de batterij.[/quote:ce08d3c909] Ik heb het ondertussen geprobeerd maar het maakt helaas geen verschil. Bedankt voor de tip. Groeten ineco.
 • [quote:d3af56475d="ineco"]Hallo, Ik heb een computer die tijdens het opstarten van Windows, kort na het weergeven van de desktop, bleef hangen en na de reboot niets meer doet. Geen beeld; geen geluid. Alles eruit brengt geen verandering. Voeding, CPU, ---> geen resultaat. Voeding, CPU, geheugen ---> geen resultaat. Voeding, CPU, geheugen, videokaart ---> geen resultaat. Voeding vervangen geeft ook geen resultaat. Kan ik nog iets doen om te bepalen of het moederbord of de CPU kapot is? Valt er iets aan te meten met een multimeter? Groeten Ineco.[/quote:d3af56475d]
 • Heel soms zijn er ook eenvoudige oorzaken, klinkt misschien simpel maar; Alle draden controleren op breuk/sluiting, Alle stekkertjes een x in uit pluggen En gewoon een x doormeten. (maar miss heb je dat allemaal al als eerste gedaan..)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.