Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

mijn Tempratuur

5 antwoorden
  • mijn cpu word als ik counterstrike source speel 54 tot 59 graden is dit normaal? wat kan ik doen om het te verlagen? ik heb 1 standaard p4 cooler op mijn p4 3.0ghz prossecor zitten en een koeblockje op me moederboord op mijn video kaart zit ook een koeblokje. Verder geen ventilators ofzo hardeschijf is 41 graden en moederboord rond 50 tot 52 graden. ps.als ik alleen windows draai is hardeschijf 39 cpu 37 en moederboord 36!
  • Als je verder niks extreems doet niks om je druk over te maken hoor. psst, koelingstopic.
  • Opzich niks mis mee. Je mobo is wel redelijk warm, maar zolang hij stabiel is houden we het maar op een meetfout. Voor de zekerheid kan je even voelen of de lucht in de pc erg warm is, dan kan je een extra casefan plaatsen.
  • lucht in pc is idd best wel warm kga toch binnekort mijn air stream verbeteren...nu is die er niet echt ;) ik ga een fan voor en een fan achter zetten*met neo licht :D* en achter blaast ie uit voor zuight ie in :D dat is volgens mij wel ok ;) tot dan...niet te veel rare dingen doen :wink: greetz finalmen
  • de temps zijn idd nog niet zo erg dat je je er druk over moet maken, maar misschien 1 casefan bij kan geen kwaad (gaat over het algemeen je hardware at langer mee :wink: ) Gewoon een van Papst ofzo, die zijn superstil, maar toch nog wat airflow :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.