Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Asrock P4s61 in plaats van Msi ms6701 ?

4 antwoorden
  • Hallo, In mijn systeem zit het Aldi(ms 6701 board), heeft het zin dit board te vervangen voor een Asrock P4s61. Heb hiervoor de originele P4 2.66 maar ook een P4 2.8 (533Fsb) Is dit zinvol of is dit alleen maar tijd en geld verspillen aan een systeem dat toch niet of nagenoeg niet sneller kan ook al staat de Asrock wat meer toe?
  • Geldverspilling. Wat staat ie meer toe dan, overklokken of zo? Daar moet bijv. je geheugen ook geschikt voor zijn. Enne, die krappe Aldi kast met zwakke voeding lijkt me ook niet ideaal voor overklokken ... :roll:
  • Voeding & Video kaart zijn gelijktijdig vervangen ,extra casefan en voeding houden de kast op een mooie lage temperatuur en dat alles heel stil! De kast is weliswaar eng maar wel heel stevig en dat scheelt ook in het geluid. Sneller geheugen is beschikbaar dus blijft alleen de vraag of het echt zinvol is ,[u:460b8318a1][b:460b8318a1] kan er in belangrijke mate geoc`t worden of is dat ook met een nieuw mobo echt een kwestie van een 5 of 10 % meer?[/b:460b8318a1][/u:460b8318a1]Ik verwacht niet dat dit OCèn net zoveel oplevert als met mijn A7N8X-X en de Barton 2500.
  • Hallo, Heeft iemand al een idee of het zin heeft dit zwakke moederboard te vervangen door iets met wat meer mogelijkheden, ik mag aannemen dat de rest van mijn systeem zoals ik eerder heb aangegeven wel een boost kan hebben?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.