Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Hoe kom ik erachter welke interne geheugen ik nodig heb?

6 antwoorden
  • Hoe kom ik erachter welke interne geheugen ik nodig heb zonder dat ik de pc eerst open moet maken.Is er een prog dat de pc settings geeft ooit heb ik dat gezien maar ik kan hem niet meer vinden.
  • Jep dat kan heel goed met Everest: http://www.lavalys.com/products/download.php?pid=1&lang=en&pageid=3 of SiSoft Sandra is ook zo'n programmatje dat dat kan.
  • Op de bon kijken :lol:
  • juist jah vandread.. als je een kant en klare pc heb dan staat er gewoon wat en geen merk meestal dus gewoon everest downloaden veel makkelijker.. 8)
  • Bij kant en klare pc's kan het ook staan.... Het is in ieder geval de simpelste oplossing en kost weinig tijd als de papieren op orde zijn (map met bonnen ofzo) De persoon in kwestie zou ook kunnen zeggen watvoor pc hij heeft (wellicht een merk bak) en dan kan er gezegd worden watvoor geheugen erin zit :) sidenote: ik heb namelijk nog nooit everest gebruikt om uberhaupt iets te zien aangezien het op plenty andere plaatsen te zien is (bios/als de pc start etc)
  • Bedankt voor de snelle reacties. By the way het is een medion P4 2.66 met 256 ram geheugen tot zover was ik gekomen.Maar met prog everest weet ik nu dat het een PC2700 DDR SDRam geheugen is en dat wou ik weten. Thanx iedereen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.