Vraag & Antwoord

12 antwoorden
 • Een maat van me moet binnekort een nieuwe pc kopen, veel geld heeft hij er niet voor maar hij moet wel gewoon battefield vietnam etc aankunnen. Gewoon een mobo met AGP aanraden maar??? Of zijn er grote bezwaren??? (Zijn huidige 3d kaart is een Readon 9600 Pro 256 mb die hij eventueel met agp iig kan gebruiken)
 • Als hij niet veel geld heeft zou ik gewoon een goed en goedkoop AGP systeem samenstellen, zat forum gebruikers die je daar bij willen assisteren als ze het budget weten.
 • Nou als je vriend in de toekomst nog wat meer wil uitbreiden dan kan je het best alvast een PCI-e syteem kopen. Dat kost helemaal niet zo erg duur hoor je hebt al een Mainboard PCI-e voor ongeveer 130 euries. dan nog een goede PCI-e videokaart bijvoorbeeld de 6600GT van nVidia. Die heb je al voor ongeveer 160 euries. Een CPU van 135 euries en je hebt je een AMD 64 Bit 3000+ met socket 939. En voor ongeveer 65 euries heb je 512MB DDR geheugen 400Mhz FSB voor bij je CPU. Dan kun je wel knap battlefield draaien. :wink: Suc6.
 • 165 :-? denk jij wel incl btw :-?
 • Hm, heb je wel gedacht aan: Kast + Voeding Moederbord cd/dvd-rom drive harde schijf Met cpu + mem + videokaart ben je er nog niet :wink: En dan valt ie flink wat duurder uit. Trouwens, voor die prijzen krijg je die onderdelen volgens mij niet, behalve op een beurs :wink: ...
 • [quote:0a0ecf7c87="Aljosja"]Hm, heb je wel gedacht aan: Kast + Voeding Moederbord cd/dvd-rom drive harde schijf Met cpu + mem + videokaart ben je er nog niet :wink: En dan valt ie flink wat duurder uit. Trouwens, voor die prijzen krijg je die onderdelen volgens mij niet, behalve op een beurs :wink: ...[/quote:0a0ecf7c87] [quote:0a0ecf7c87="Ruupie"] Dat kost helemaal niet zo erg duur hoor je hebt al een Mainboard PCI-e voor ongeveer 130 euries. [/quote:0a0ecf7c87] Verder kan die maat toch nog altijd zn ouwe HDD, kast CD etc. gebruiken??
 • [quote:2e1e1c98eb="Aljosja"]Hm, heb je wel gedacht aan: Kast + Voeding Moederbord cd/dvd-rom drive harde schijf Met cpu + mem + videokaart ben je er nog niet :wink: En dan valt ie flink wat duurder uit. Trouwens, voor die prijzen krijg je die onderdelen volgens mij niet, behalve op een beurs :wink: ...[/quote:2e1e1c98eb] Het is echt niet zo duur hoor in de pc shops. kijk maar eens op [url]http://www.pcbuy.nl[/url] en zoek maar eens een 6600GT van Gigabyte
 • Als die persoon niet veel uit te geven heeft, lijkt mij een bord van 130 euro en een videokaart van 170 euro en een processor van 130 euro niet echt aan hem besteed...
 • [quote:35c0e52945="Ruupie"]Het is echt niet zo duur hoor in de pc shops. kijk maar eens op [url]http://www.pcbuy.nl[/url] en zoek maar eens een 6600GT van Gigabyte[/quote:35c0e52945] Kijk liever op http://www.tweakers.net/pricewatch ;) die pcbuy is nogal onoverzichtelijk. PS Aljosja: op de res 1024x768 is jou signature te groot, namelijk 3 regels wat niet geheel conform de regels is, just for your info
 • In een beetje kast zit al een voeding :wink: maar vroeg me af hoe lang AGP nog doorgaat. Kan een toekomstige geluidskaart eigenlijk nog wel in normale pci???
 • AGP zal eerder verdwijnen als het normale PCI slot, ik verwacht dat je het normale PCI slot over een jaar of 5 nog steeds terug ziet op het moederbord, denk maar aan hoe lang het oude ISA slot op de moederbord heeft gezeten. Voorlopig zijn er nog zat PCI kaarten leverbaar, geluidkaarten hebben de bandbreedte die PCI-Express bied niet nodig en zullen niet zo snel overgaan op PCI-Express. Creative komt wel met een PCI-Express 1x geluidskaart maar wanneer e.d. is niet bekend. Verder moet je denken aan Gigabit lan PCI-Express 1x kaarten. maar ja aan de andere kant, geluid en gigabit lan zit tegenwoordig gewoon op het moederbord.
 • RD heeft gelijk.. Mijn eerste eigen pc (met Asus P5-AB mobo) is van '98 en heeft ook nog ISA sloten op het mobo zitten.. ISA komt uit '91 :D '98 was ook het laatste levensjaar voor mobo's :oops: nog nooit problemen met ISA gehad 8) De rest van de pc trouwens ook niet :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.